Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.124 Makaleler 3 Çözümler 4 11 Eylül 2019 #1 Selamlar Banggood üzerinden alışveriş yaptım. Bana bir takip numarası verdi ama nasıl kullanacağımı pek anlamadım. Ürün şu an kargoya verilmiş mi?
Selamlar Banggood üzerinden alışveriş yaptım. Bana bir takip numarası verdi ama nasıl kullanacağımı pek anlamadım. Ürün şu an kargoya verilmiş mi?
liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2019 #2 Recaizade Mahmut Efendi dedi: Selamlar Banggood üzerinden alışveriş yaptım. Bana bir takip numarası verdi ama nasıl kullanacağımı pek anlamadım. Eki Görüntüle 437465 Ürün şu an kargoya verilmiş mi? Genişletmek için tıkla... Evet Verilmiş Kargoya 17Track.net Burdan takipini yapabilirsin
Recaizade Mahmut Efendi dedi: Selamlar Banggood üzerinden alışveriş yaptım. Bana bir takip numarası verdi ama nasıl kullanacağımı pek anlamadım. Eki Görüntüle 437465 Ürün şu an kargoya verilmiş mi? Genişletmek için tıkla... Evet Verilmiş Kargoya 17Track.net Burdan takipini yapabilirsin
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.124 Makaleler 3 Çözümler 4 11 Eylül 2019 #3 liluwu dedi: Evet Verilmiş Kargoya 17Track.net Burdan takipini yapabilirsin Genişletmek için tıkla... ''Takip numaranız bulunamadı. Henüz firmanın sistemine girilmemiş olabilir. Lütfen daha sonra tekrar bakın.'' Şu şekilde diyor o siteden bakınca.
liluwu dedi: Evet Verilmiş Kargoya 17Track.net Burdan takipini yapabilirsin Genişletmek için tıkla... ''Takip numaranız bulunamadı. Henüz firmanın sistemine girilmemiş olabilir. Lütfen daha sonra tekrar bakın.'' Şu şekilde diyor o siteden bakınca.
liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2019 #4 Recaizade Mahmut Efendi dedi: ''Takip numaranız bulunamadı. Henüz firmanın sistemine girilmemiş olabilir. Lütfen daha sonra tekrar bakın.'' Şu şekilde diyor o siteden bakınca. Genişletmek için tıkla... Telefon uygulamasıyla girip takip no yu bulabilirmisin ?
Recaizade Mahmut Efendi dedi: ''Takip numaranız bulunamadı. Henüz firmanın sistemine girilmemiş olabilir. Lütfen daha sonra tekrar bakın.'' Şu şekilde diyor o siteden bakınca. Genişletmek için tıkla... Telefon uygulamasıyla girip takip no yu bulabilirmisin ?