ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #1 Merhaba dostlar Turkey Direct mail ile klavye satın aldım ancak böyle diyor sebep nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2021
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 2 Mayıs 2021 #2 Ürünün stoğu bitmiş diyor.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #3 Stokta yok diyor bekleyeceksiniz stok gelene kadar.
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 3 Mayıs 2021 #4 MükreminT dedi: Stokta yok diyor bekleyeceksiniz stok gelene kadar. Genişletmek için tıkla... Berkay Davas dedi: Ürünün stoğu bitmiş diyor. Genişletmek için tıkla... we takipten baktığım zaman Departed from warehouse diyor yani Depodan ayrıldı tam anlamadım banggood ise out of stock diyor
MükreminT dedi: Stokta yok diyor bekleyeceksiniz stok gelene kadar. Genişletmek için tıkla... Berkay Davas dedi: Ürünün stoğu bitmiş diyor. Genişletmek için tıkla... we takipten baktığım zaman Departed from warehouse diyor yani Depodan ayrıldı tam anlamadım banggood ise out of stock diyor
kerooo Picopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #5 ByMalicious dedi: We takipten baktığım zaman departed from warehouse diyor yani depodan ayrıldı. Tam anlamadım Banggood ise out of stock diyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın bende de aynı problem var 3 gündürde şipariş detayları güncellenmedi acaba kargo elinize ulaştı mı?
ByMalicious dedi: We takipten baktığım zaman departed from warehouse diyor yani depodan ayrıldı. Tam anlamadım Banggood ise out of stock diyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın bende de aynı problem var 3 gündürde şipariş detayları güncellenmedi acaba kargo elinize ulaştı mı?
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 16 Mayıs 2021 #6 kerooo dedi: Konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın bende de aynı problem var 3 gündürde şipariş detayları güncellenmedi acaba kargo elinize ulaştı mı? Genişletmek için tıkla... evet kargo geldi kerooo dedi: Konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın bende de aynı problem var 3 gündürde şipariş detayları güncellenmedi acaba kargo elinize ulaştı mı? Genişletmek için tıkla... siz ne almistiniz ?
kerooo dedi: Konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın bende de aynı problem var 3 gündürde şipariş detayları güncellenmedi acaba kargo elinize ulaştı mı? Genişletmek için tıkla... evet kargo geldi kerooo dedi: Konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın bende de aynı problem var 3 gündürde şipariş detayları güncellenmedi acaba kargo elinize ulaştı mı? Genişletmek için tıkla... siz ne almistiniz ?
kerooo Picopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #7 ByMalicious dedi: Evet kargo geldi Siz ne almistiniz? Genişletmek için tıkla... Ben GamaKay MK61 aldım. ByMalicious dedi: Evet kargo geldi Siz ne almistiniz? Genişletmek için tıkla... Kaç günde geldi.
ByMalicious dedi: Evet kargo geldi Siz ne almistiniz? Genişletmek için tıkla... Ben GamaKay MK61 aldım. ByMalicious dedi: Evet kargo geldi Siz ne almistiniz? Genişletmek için tıkla... Kaç günde geldi.
beklagerc Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #8 kerooo dedi: Konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın bende de aynı problem var 3 gündürde şipariş detayları güncellenmedi acaba kargo elinize ulaştı mı? Genişletmek için tıkla... Bende yakın zamanda sizin gibi GamaKay MK61 aldım ve bende de aynı olay yazıyor hala sizden bir ses haber var mıdır?
kerooo dedi: Konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın bende de aynı problem var 3 gündürde şipariş detayları güncellenmedi acaba kargo elinize ulaştı mı? Genişletmek için tıkla... Bende yakın zamanda sizin gibi GamaKay MK61 aldım ve bende de aynı olay yazıyor hala sizden bir ses haber var mıdır?
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 23 Mayıs 2021 #9 beklagerc dedi: Bende yakın zamanda sizin gibi GamaKay MK61 aldım ve bende de aynı olay yazıyor hala sizden bir ses haber var mıdır? Genişletmek için tıkla... geldi benm kemove snowfox 61 aldim
beklagerc dedi: Bende yakın zamanda sizin gibi GamaKay MK61 aldım ve bende de aynı olay yazıyor hala sizden bir ses haber var mıdır? Genişletmek için tıkla... geldi benm kemove snowfox 61 aldim