Marshmello Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 4 Eylül 2019 #1 Merhaba Banggood sitesinden Xiaomi Redmi Airdots satın aldım(Türkiye hızlı kargo seçeneği ile) ama bana takip numarası vermedi. Bu normal mi?
Merhaba Banggood sitesinden Xiaomi Redmi Airdots satın aldım(Türkiye hızlı kargo seçeneği ile) ama bana takip numarası vermedi. Bu normal mi?
E Emin55 Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #2 1- Ürün kargoya verildi mi ? 2- Uygulamadan takip seçeneğine basınca ne çıkıyor
Marshmello Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 4 Eylül 2019 #3 Sanırsam kargoya verilmedi. Emin55 dedi: 1- Ürün kargoya verildi mi ? 2- Uygulamadan takip seçeneğine basınca ne çıkıyor Genişletmek için tıkla...
Sanırsam kargoya verilmedi. Emin55 dedi: 1- Ürün kargoya verildi mi ? 2- Uygulamadan takip seçeneğine basınca ne çıkıyor Genişletmek için tıkla...
Bre Deyyus Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 Hocam ne oldu kargonuz geldi mi ? Acaba marka nasıl önerir misiniz ? Site güvenilir mi ?
Marshmello Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #5 Bre Deyyus dedi: Hocam ne oldu kargonuz geldi mi ? Acaba marka nasıl önerir misiniz ? Site güvenilir mi ? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir, evet. Ürünün kendisi de güzel ama hızlı kargoyu seçmeme rağmen 1 ayda geldi.
Bre Deyyus dedi: Hocam ne oldu kargonuz geldi mi ? Acaba marka nasıl önerir misiniz ? Site güvenilir mi ? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir, evet. Ürünün kendisi de güzel ama hızlı kargoyu seçmeme rağmen 1 ayda geldi.