Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #21 CanK26 dedi: Parayı onaylama derken neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Orders kısmından onaylaman gerekiyor sipariş sana ulaştıktan sonra.
CanK26 dedi: Parayı onaylama derken neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Orders kısmından onaylaman gerekiyor sipariş sana ulaştıktan sonra.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #22 Sénza dedi: Orders kısmından onaylaman gerekiyor sipariş sana ulaştıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Tamam onu bilmiyordum. Başka yapmam gerek bir şey var mı adamlara fatura vb gibi bir şey atma gibi?
Sénza dedi: Orders kısmından onaylaman gerekiyor sipariş sana ulaştıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Tamam onu bilmiyordum. Başka yapmam gerek bir şey var mı adamlara fatura vb gibi bir şey atma gibi?
Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #23 CanK26 dedi: Tamam onu bilmiyordum. Başka yapmam gerek bir şey var mı adamlara fatura vb gibi bir şey atma gibi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ürün ulaştıktan sonra kontrol edip onaylamanız yeterli.
CanK26 dedi: Tamam onu bilmiyordum. Başka yapmam gerek bir şey var mı adamlara fatura vb gibi bir şey atma gibi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ürün ulaştıktan sonra kontrol edip onaylamanız yeterli.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #24 Sénza dedi: Hayır. Ürün ulaştıktan sonra kontrol edip onaylamanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Sénza dedi: Hayır. Ürün ulaştıktan sonra kontrol edip onaylamanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #25 Sénza dedi: MK61 siparişi verdim bende. Turkey Direct Mail ile daha ülkeye girmedi. Herhangi bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum nedir? Ben de Gamakay Mk61 almayı düşünüyorum Banggood üzerinden. Ek bir vergi durumu gibi istenmeyen bir durum yaşadınız mı?
Sénza dedi: MK61 siparişi verdim bende. Turkey Direct Mail ile daha ülkeye girmedi. Herhangi bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum nedir? Ben de Gamakay Mk61 almayı düşünüyorum Banggood üzerinden. Ek bir vergi durumu gibi istenmeyen bir durum yaşadınız mı?
Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #26 Maximum dedi: Hocam son durum nedir? Ben de Gamakay Mk61 almayı düşünüyorum Banggood üzerinden. Ek bir vergi durumu gibi istenmeyen bir durum yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir vergi durumu falan yasanmadi. Turkey Direct Mail ile alinirsa bir sikinti cikmiyor diye biliyorum. Hafta sonunu saymazsak 8 gunde geldi.
Maximum dedi: Hocam son durum nedir? Ben de Gamakay Mk61 almayı düşünüyorum Banggood üzerinden. Ek bir vergi durumu gibi istenmeyen bir durum yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir vergi durumu falan yasanmadi. Turkey Direct Mail ile alinirsa bir sikinti cikmiyor diye biliyorum. Hafta sonunu saymazsak 8 gunde geldi.
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #27 Sénza dedi: Herhangi bir vergi durumu falan yasanmadi. Turkey Direct Mail ile alinirsa bir sikinti cikmiyor diye biliyorum. Hafta sonunu saymazsak 8 gunde geldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için. Hangi switchi tercih ettiniz ve memnun musunuz?
Sénza dedi: Herhangi bir vergi durumu falan yasanmadi. Turkey Direct Mail ile alinirsa bir sikinti cikmiyor diye biliyorum. Hafta sonunu saymazsak 8 gunde geldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için. Hangi switchi tercih ettiniz ve memnun musunuz?
Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #28 Maximum dedi: Teşekkürler bilgi için. Hangi switchi tercih ettiniz ve memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Blue tercih ettim. Evet memnunum klavyeye alismak biraz zaman aliyor ama baska bi problem yok.
Maximum dedi: Teşekkürler bilgi için. Hangi switchi tercih ettiniz ve memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Blue tercih ettim. Evet memnunum klavyeye alismak biraz zaman aliyor ama baska bi problem yok.
A Alduinn Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #29 Sénza dedi: Blue tercih ettim. Evet memnunum klavyeye alismak biraz zaman aliyor ama baska bir problem yok Sénza dedi: Blue tercih ettim. Evet memnunum klavyeye alismak biraz zaman aliyor ama baska bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ben beyaz renk ve brown Switch aldım memnun musun?
Sénza dedi: Blue tercih ettim. Evet memnunum klavyeye alismak biraz zaman aliyor ama baska bir problem yok Sénza dedi: Blue tercih ettim. Evet memnunum klavyeye alismak biraz zaman aliyor ama baska bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ben beyaz renk ve brown Switch aldım memnun musun?
Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #30 Alduinn dedi: Ben beyaz renk ve brown Switch aldım memnun musun? Genişletmek için tıkla... Asiri memnunum.
Alduinn dedi: Ben beyaz renk ve brown Switch aldım memnun musun? Genişletmek için tıkla... Asiri memnunum.