Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Merhaba Banggood'dan klavye alacağım fakat ekstra bir vergi vs ödemem gerekiyor mu? Reşit değilim bir sorun çıkar mı?
Merhaba Banggood'dan klavye alacağım fakat ekstra bir vergi vs ödemem gerekiyor mu? Reşit değilim bir sorun çıkar mı?
JaMorantt Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2023 #2 Türkiye direkt posta secerseniz sitede odediginiz ucretin disinda baska bir şey odemezsiniz ve resit olmamaniz bir problem degil.
Türkiye direkt posta secerseniz sitede odediginiz ucretin disinda baska bir şey odemezsiniz ve resit olmamaniz bir problem degil.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.862 Makaleler 3 Çözümler 59 9 Nisan 2023 #3 JaMorantt dedi: Türkiye direkt posta secerseniz sitede odediginiz ucretin disinda baska bir şey odemezsiniz ve resit olmamaniz bir problem degil. Genişletmek için tıkla... Ben de satın aldım ve direkt Türkiye'ye posta seçeneğini seçtim ekstra vergi vs çıkmadı.
JaMorantt dedi: Türkiye direkt posta secerseniz sitede odediginiz ucretin disinda baska bir şey odemezsiniz ve resit olmamaniz bir problem degil. Genişletmek için tıkla... Ben de satın aldım ve direkt Türkiye'ye posta seçeneğini seçtim ekstra vergi vs çıkmadı.