S serhatg16 Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 100 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Ağustos 2024 #1 Banggood'dan şu gamepadi 3 gün önce sipariş etmiştim şimdi yeni yasa geldi bu vergi benim siparişe uygulanır mı? 8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz Denetleyici, Windows PC ve Android İçin 1000Hz Polling Hızı Hall Etkisi Joysticks ve Hall Tetikleyicileri İle Remappable L4/R4 Tamponlarla
Banggood'dan şu gamepadi 3 gün önce sipariş etmiştim şimdi yeni yasa geldi bu vergi benim siparişe uygulanır mı? 8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz Denetleyici, Windows PC ve Android İçin 1000Hz Polling Hızı Hall Etkisi Joysticks ve Hall Tetikleyicileri İle Remappable L4/R4 Tamponlarla
A abc23 Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Karttan para çekildiyse yeni yasa size etki etmez diye düşünüyorum.
U utkualper2 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 261 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 Eğer ayın 21 ine kadar gümrükten çıkmazsa vergi uygulanır. Fakat muhtemelen çıkar.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.591 Çözümler 20 6 Ağustos 2024 #4 serhatg16 dedi: Banggood'dan şu gamepadi 3 gün önce sipariş etmiştim şimdi yeni yasa geldi bu vergi benim siparişe uygulanır mı? 8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz Denetleyici, Windows PC ve Android İçin 1000Hz Polling Hızı Hall Etkisi Joysticks ve Hall Tetikleyicileri İle Remappable L4/R4 Tamponlarla Genişletmek için tıkla... Eğer 21 Ağustos sonrası gümrüğe giriş yaparsa yeni vergi oranından hesaplanır. Size ek olarak ödeme çıkar.
serhatg16 dedi: Banggood'dan şu gamepadi 3 gün önce sipariş etmiştim şimdi yeni yasa geldi bu vergi benim siparişe uygulanır mı? 8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz Denetleyici, Windows PC ve Android İçin 1000Hz Polling Hızı Hall Etkisi Joysticks ve Hall Tetikleyicileri İle Remappable L4/R4 Tamponlarla Genişletmek için tıkla... Eğer 21 Ağustos sonrası gümrüğe giriş yaparsa yeni vergi oranından hesaplanır. Size ek olarak ödeme çıkar.
ensarefeytt Femtopat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 serhatg16 dedi: Banggood'dan şu gamepadi 3 gün önce sipariş etmiştim şimdi yeni yasa geldi bu vergi benim siparişe uygulanır mı? 8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz Denetleyici, Windows PC ve Android İçin 1000Hz Polling Hızı Hall Etkisi Joysticks ve Hall Tetikleyicileri İle Remappable L4/R4 Tamponlarla Genişletmek için tıkla... Düzenleme 21 Ağustos'ta yürürlüğe girecek, o zamana kadar AliExpress, Temu, Banggood gibi platformlardan yapacağınız alışverişlerinizi yapabilirsiniz ekstra vergi gibi bir durum söz konusu olmaz.
serhatg16 dedi: Banggood'dan şu gamepadi 3 gün önce sipariş etmiştim şimdi yeni yasa geldi bu vergi benim siparişe uygulanır mı? 8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz Denetleyici, Windows PC ve Android İçin 1000Hz Polling Hızı Hall Etkisi Joysticks ve Hall Tetikleyicileri İle Remappable L4/R4 Tamponlarla Genişletmek için tıkla... Düzenleme 21 Ağustos'ta yürürlüğe girecek, o zamana kadar AliExpress, Temu, Banggood gibi platformlardan yapacağınız alışverişlerinizi yapabilirsiniz ekstra vergi gibi bir durum söz konusu olmaz.