Bangood klavye alışverişi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bangooddan aralık ayının 22'sinde klavye aldım ve stoklar 4 Ocak'ta yenilenecek diyordu orada fakat şu an 7 Ocak olarak gözüküyor klavyenin sayfasında. Satın aldığım bölüme girince orada 4 Ocak yazmaya devam ediyor hangisini dikkate almalıyım? Ve Turkey Direct mail seçeneğini seçtim bu seçeneği kullanıp eline ürün ulaşan arkadaş varsa kaç günde ulaştığını belirtebilirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkey Direct mail ile alınca Yurtiçi Kargo ile geliyordu sanırım.

Gelsinde hocam vallahi fark etmez.

Sen siparişini vermişsin sana verdikleri tarih 4 Ocak, yeni alanlara 7 Ocak tarihini verirler. Büyük ihtimalle birkaç güne verirler kargoya. Ya da sana yeni bir tarih verirler.

Anladım teşekkürler 1.5 haftadır bekliyorum stoklara gelecekte bana gönderecekler diye 7-18 gün olan seçeneği seçmiştim umarım İstanbul'a belirttikleri gün içerisinde gelir.

---------
Güncelleme 6 şubat olmuş ve 2 haftadır bekliyorum neden böyle? İlk alırken 4 Ocaktı sonra 7 oldu sonra 6 şubat oldu çok ilginç.

Son düzenleme:
Vergi olayı nasıl oluyor bu sitede? Alışveriş yaparken mi ödüyoruz Amazon gibi yoksa kapıya geldiğinde kargocuya mı ödüyoruz Aliexpress gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…