Banisher Ghost of New Eden 270 TL ve Trepang2 200 TL

Keyi girmemin bir yolu var mı hesabı farklı ülkeye geçirebiliyor muyum?

Hocam Şikayetvar sitesinede şikayet açtım benimle iletişime geçtiler yetersiz bilgi vermişsiniz dedim Türkiye Avrupa bölgesine giriyor dedim inatla değil dediler Türkiye'de kullanılamaz ibaresi yok sitenizde dedim sonra hala aynı cevapları verdiler iade veremeyiz vs. vs. Bende hakem heyetine başvuru yapacağım dedim bu sefer bana bizi tehditmi ediyorsunuz dediler çok komikti orası :D neyse hakem heyetine başvuru yapacağım sırf beni manipüle etmeye çalıştıkları için yoksa parasında değilim ama hakkım olanı savunacağım dedim.

Çok garipmiş gerçekten item satışın sistemi çok iyi böyle şeylerde alıcının 24 saat onay süresi olduğu için.

Çok garipmiş gerçekten item satışın sistemi çok iyi böyle şeylerde alıcının 24 saat onay süresi olduğu için.

Vallahi hocam bana bizi tehditmi ediyorsunuz dedi hakem heyetine başvuru yapacağım dedikten sonra neymiş şirketi karalıyormuşum ben. Bir şeyden korkun yoksa neden böyle şeyleri söylerki bir insan polemiğe bile girmemesi lazım :D

Son düzenleme:
Keyi girmemin bir yolu var mı hesabı farklı ülkeye geçirebiliyor muyum?

Hocam Şikayetvar sitesinede şikayet açtım benimle iletişime geçtiler yetersiz bilgi vermişsiniz dedim Türkiye Avrupa bölgesine giriyor dedim inatla değil dediler Türkiye'de kullanılamaz ibaresi yok sitenizde dedim sonra hala aynı cevapları verdiler iade veremeyiz vs. vs. Bende hakem heyetine başvuru yapacağım dedim bu sefer bana bizi tehditmi ediyorsunuz dediler çok komikti orası :D neyse hakem heyetine başvuru yapacağım sırf beni manipüle etmeye çalıştıkları için yoksa parasında değilim ama hakkım olanı savunacağım dedim.
https://steamdb.info/sub/1371660/ Bu ülkelerde aktive edilebilir hocam. Yakın bir ülkede tanıdığınız varsa ona hediye edebilirsiniz, satabilirsiniz. Yada sanırım VPN ile yeni bir EU steam hesabı açabilirsiniz. O hesaba yükledikten sonra steam aile paylaşımı ile kendi hesabınıza bağlayıp kendi hesabınızda oynayabilirsiniz belki...

Humble Choice ile Banisher Ghost of New Eden almıştım ama 20 dakika oynayıp sıkıldım. Erken mi davrandım?
33,7 saat oynadım. Hikayesi güzel 3 farklı sonu var. En kötü sonla bitirdiğim için ben oyuna olumsuz yorum yaptım. Çünkü 33 saatlik deneyimde verdiğim kararlar sadece kötüleri öldürüp iyileri serbest bırakmak olmasına rağmen oyunun istediği diğer 2 sonuç yerine arada kalmış bir son ile bitirebildim.
Ya herkesi idam edeceksin ki Anteayı geri hayata döndüresin yada herkesi özgür bırakacaksın ki Anteanın ruhu şad olsun göklere yükselsin.

Genel olarak oynanması gereken bir oyun tavsiye ederim. 1-2 saat oynayıp deneyimlemeni öneririm. Bazı sıkıcı sekansları var, kısmi açık dünyası var. İtem buluyon giyiyon falan. Chapterlarla birlikte yeni itemler slotlar açılıyor skill ağacı falan var. Türkçe yama ile oynanması gerekiyor bence. Çünkü eski bir dönemde geçtiği için çok ağır bir ingilizcesi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı