Banishers ghost of New eden alınır mı?

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
Steam hesabımda 23 dolar var. Normalde 30 Ocakta çıkacak olan Marvel Spider-Man 2 için para biriktiriyordum ama bu oyunda dikkatimi çekti. Sizce alınır mı? Yoksa para biriktirmeye devam etmek daha mı mantıklı olur?

Oyunu ilk çıktığı zamanlarda satın almıştım Steam üzerinden. Güzel bir hikayeye sahip, konu bakımından Witcher dünyasını andırıyor. Seçimler yaptığınız kısımlar mevcut ve bu seçimler bazı gidişatı ve oyun sonunu etkiliyor.Yanlış hatırlamıyorsam 4-5 farklı sonu var. Onun dışında yan görevlerde aldığınız kararlarda o görevin sonucunu belirliyor. RPG öğeleri çok basit kıvamda, aksiyon kısmı idare eder. Atmosferi de iyi. AAA değilde AA oyun diyelim. Genel olarak sorarsanız alınır, ama Spider-man 2 ye tercih edermisin diye sorarsanız etmem.

Oyunu ilk çıktığı zamanlarda satın almıştım Steam üzerinden. Güzel bir hikayeye sahip, konu bakımından Witcher dünyasını andırıyor. Seçimler yaptığınız kısımlar mevcut ve bu seçimler bazı gidişatı ve oyun sonunu etkiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 4-5 farklı sonu var. Onun dışında yan görevlerde aldığınız kararlarda o görevin sonucunu belirliyor. RPG öğeleri çok basit kıvamda, aksiyon kısmı idare eder. Atmosferi de iyi. AAA değil de AA oyun diyelim. Genel olarak sorarsanız alınır, ama Spider-Man 2'ye tercih eder misin diye sorarsanız etmem.

Hocam Spider-Man 2'nin gameplayine baktım videolardan falan ama nedense bana ilk oyunun üstüne çok bir şey konulmamış gibi geldi gerçekten öyle mi? O oyun hakkındaki yorumların neler?

Hocam Spider-Man 2'nin gameplayine baktım videolardan falan ama nedense bana ilk oyunun üstüne çok bir şey konulmamış gibi geldi gerçekten öyle mi? O oyun hakkındaki yorumların neler?
Hocam oynamadığım için birşey diyemeyeceğim, fakat illaki üstüne koyulan birşeyler var.Ben beklediğim oyunların videolarını izlemiyorum keyfi kaçıyor sonra. Çok aman aman beklediğim bir oyun değil, ben kıyaslamayı Banishers ile yaptım. Yani Banishers veya Spiderman 2 alacak olsam Spiderman 2 den yana kullanırdım tercihimi. Banishers oynadığım içinde pişman değilim gayet güzel oynanabilir bir oyun. Eğer aldıktan sonra Spiderman 2 almanız riske girmeyecekse alın deneyim edin derim.

Hocam oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim, fakat illaki üstüne koyulan bir şeyler var. Ben beklediğim oyunların videolarını izlemiyorum keyfi kaçıyor sonra. Çok aman aman beklediğim bir oyun değil, ben kıyaslamayı Banishers ile yaptım. Yani Banishers veya Spider-Man 2 alacak olsam Spider-Man 2'den yana kullanırdım tercihimi. Banishers oynadığım içinde pişman değilim gayet güzel oynanabilir bir oyun. Eğer aldıktan sonra Spider-Man 2 almanız riske girmeyecekse alın deneyim edin derim.

Spider-Man yine alırım da çıktığı zaman olmaz ondan bir ay sonrası olur. Ama muhtemelen Spider-Man için biriktirmeye devam edeceğim hocam. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı