Banka hesabı açmak için ne lazım?

Daha fazla  
19.5 yaşındayım Akbank'tan vadesiz kendi adıma hesap açtırmak istiyorum. Belge olarak ne gerekli? Yardımcı olursanız sevinirim.

Şubede kimliğiniz yeterli, bazı bankalar telefonunuz ile dijital imza alıyorlar. Onlarca evrak için ıslak imza alıyordu sene başında akbank. Bankanın sözleşmelerini sitesinden okursanız imzaladığınız şeylerin karşılığını öğrenir daha sonra önünüze çıkacak muhtemel fazla ücretlere itiraz edebilirsiniz.

19.5 yaşındayım Akbank'tan vadesiz kendi adıma hesap açtırmak istiyorum. Belge olarak ne gerekli? Yardımcı olursanız sevinirim.
Akbankdan haberim yok ama genel olarak bankalara başvuru ya kendi yerlerinden yapıyorsun ya da internet sitesinden başvuru yaptığın zaman evinize müşteri hizmetlerinden birini gönderip gerekli işlemleri yapıyorlar. Genelde ellerinde bir tabletle gelip kimliğinizin fotoğrafını imzalayacağınız belgenin üstünde çekiyorlar sonra bir kaç yer imzalıyorsunuz, kartınızı teslim alıp geleni gönderiyorsunuz. Başvuru yapmadan önce kullanıcı sözleşmelerini ve ücretleri gözden geçirmeyi kesinlikle unutmayın.

Yarın gittiğim zaman direk açtırmak istiyorum eksik evrak vs. gibi şeylerle karşılaşmak istemiyorum.

Şeklinde bir beyanları var sitelerinde sanmıyorum ki ekstra evrak istensin.

16-18 yıl kadar önce su faturası ikametgah gibi evraklar isteniyordu.
6 ay kadar önce evden enpara açtım sadece telefonumdan kimlik fotoğrafı istendi.
4 ay kadar önce de şubeden yapıkredi hesabı açtım şubenin tabletinden bütün evrakları dijital olarak imzaladım.

Ben yapı krediden açarken sadece kimlik istendi.

Bir evrak karmaşası söz konusu değil. Hatta, Enpara hesabımı mobil olarak açmıştım. Kapıya kadar sözleşmemi getirip, imzalar neticesinde vadesiz hesap kartımı ve internet bankacılığı giriş için gerekli olan bilgileri almıştım. Kısacası, çok fazla uğraş gerektirmiyor. Şubede yoğunluk yoksa, 15 dakika içerisinde hesap açtırmış olursunuz. Elbette T.C. kimlik kartınızı yanınızda götürmeyi unutmayın.

Edit: Muhtemelen vadesiz hesap cüzdanınızı ve internet bankacılığı için giriş bilgilerinizi hemen verirler. Hazır bir karta, hesabınızı tanımlayıp verebilirler ya da daha sonra kartınızı kuryeyle kapınıza kadar teslim ederler. Şubeden almak isterseniz, belirtmeniz yeterli olacaktır. İsim, soyisim yazılan kartlarda genellikle bir hafta kadar basım ve kargolama süreci bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…