Banka hesabı açtırma

KuveytTürk bankada verdi kartı hemen. Kart ücreti falan da yok. Ancak çalışma durumuyla ilgili bilgim yok.

Teşekkür ederim yarın deneyeceğim umarım benim ilde de aynı hızda hallederler
Kredi kartı açarken herhangi bir maaşa ihtiyacınız yok. Gidip ücretsiz bir şekilde actirabilirsiniz.

Kredi kartı değil hocam banka kartı diğer bir değişle hesap kartına ihtiyacım var, para konusunda sıkıntım yok

Banka ve kredi kartı ayrı kartlardır. Yanlış bilgilendirmelere kulak asmayınız. Çalışsanız da çalışmasanız da bütün bankalardan hesap açtırabilirsiniz. 18 yaş altı iseniz tek başınıza açtıramazsınız. Yanınızda %50-%50 velayetleri bulunan anne ve babanız bulunmalı. 18 yaş altına kredi kartı verilmez. 18 yaş altı, banka ve ön ödemeli kart kullanımı hakkına sahiptir.

Kredi kartı açarken herhangi bir maaşa ihtiyacınız yok. Gidip ücretsiz bir şekilde actirabilirsiniz.
Kredi kartı için maaşa ihtiyaç var, banka kartı için maaşa ihtiyaç yok.

Banka kartı ön ödemeli karttır, yüklediğinizi harcayabilir ve bankadan kredi çekemez, bankaya borçlanamazsınız. İninal kart da bir ön ödemeli (debit) karttır, İş bankası Bankamatik kartı da bir ön ödemeli banka kartıdır, ziraat bankkart da bir banka kartıdır. (bunun bankkart özellikli kredi+banka kartı da var, karışıklık olmasın)

Banka kartı için herhangi bir gelir ibraz etmeniz gerekmez, direkt olarak gidip herhangi bir bankadan kartınızı alabilirsiniz. Ellerinde varsa anında verirler, yoksa adınıza özel olarak yaptırıp adresinize veya şubenize gönderirler. Ziraat bankasını öneririm zira devlet bankaları ATM'lerinde (Vakıf, Halk) ücretsiz para çekme, yatırma işlemleri yapabiliyorsunuz bu da en yaygın atm ağını sizlere sunuyor. Nerede olursanız olun 3 bankadan biri oluyor haliyle.

1 Hafta beni 10 bin TL zarara uğratır keşke bir an önce alabilsem, şu an Ziraat Bankası var ama onu kullandım başka bankalar da lazım bana
Öğrenciyim şu ikametgah adresini halledeyim gidip açtıracağım, her saniye para kaybediyorum bir an önce halletmem lazım
Diğer bir arkadaşın yazdığı SeninBankan olayına da bak istersen. Avantajlı olabilir. Emin değilim ancak tüm bankaların ATM'lerinden ücretsiz para çekme özelliği vardı.

Hocam benim 50 100 TL ile işim yok binlerle işim oluyor o kadar kesinti benim için sorun olmaz

Evet 18 yaş olayını biliyorum, diğer konuda da haklısınız madem çalışmayan da alıyor bir an önce halledeceğim teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…