Banka icra takip süreci nasıl işler?

şahin138383

Femtopat
Daha fazla  
Esnek hesap borcum varmış 39 bin lira pazartesiye kadar ödemezsem icra takibi başlayıp icra gelecekmiş. 90 gün geçmiş borcumun üzerinden elimde olduğu kadar ödeyim diyorum kabul etmiyorlar. Taksitlendirin diyorum zamanı geçti diyorlar ödemezsem pazartesiye kadar gelebiliyor mu icra yoksa süreç uzuyor mu nasıl oluyor bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durum findeks puanını çok kötü etkileyecek.Bir an önce bir yerlerden kredi vs bulup borcunuzu kapatın. Bankaların borç kapama kredilerine bakın. 39 bin lira ödenemeyecek bir tutar değil.

Bu durum findeks puanını çok kötü etkileyecek.Bir an önce bir yerlerden kredi vs bulup borcunuzu kapatın. Bankaların borç kapama kredilerine bakın. 39 bin lira ödenemeyecek bir tutar değil.
Zaten findeks puanım çok kötü şuan sadece icra gelir mi cidden bunu öğrenmem lazım şuan ödeyecek durumda değilim

Hayır hocam gelmez herhangi bir kağıda imza atmadığınız sürece gelmez.

Zaten Findeks puanım çok kötü şu an sadece icra gelir mi cidden bunu öğrenmem lazım şu an ödeyecek durumda değilim

İcraya gider. İcraya gittikten sonra bu dosyayı avukatlık bürosuna veriyorlar. Avukatlık bürosuyla konuş taksite böler misiniz diye biraz ağlayıp zırlaman gerekecek, taksite bölüyorlar. Ama taksitlerden herhangi birini aksatırsan, mesela 1 gün bile aksatman hacizle sonuçlanır şakası yoktur. Eski bankacıyım, sıkıntı büyük ona göre. Borcun azı-çoğu meselesi değil, maaşına-evine haciz gelmesi olay.

İcraya gider. İcraya gittikten sonra bu dosyayı avukatlık bürosuna veriyorlar. Avukatlık bürosuyla konuş taksite böler misiniz diye biraz ağlayıp zırlaman gerekecek, taksite bölüyorlar. Ama taksitlerden herhangi birini aksatırsan, mesela 1 gün bile aksatman hacizle sonuçlanır şakası yoktur. Eski bankacıyım, sıkıntı büyük ona göre. Borcun azı-çoğu meselesi değil, maaşına-evine haciz gelmesi olay.
Zaten avukat aradı beni takside bölemeyiz tarihi geçti dedi illa pazartesiye kadar ödiceksin diyor

Zaten avukat aradı beni takside bölemeyiz tarihi geçti dedi illa pazartesiye kadar ödiceksin diyor

Taksite bölmezseniz ödeyemeyeceğim, tek kalemde ödeme gücüm maalesef yok diyeceksin. Bu adamlar mafyavari takılıyorlar genelde amaçları taksit işine girmeden tehditle bütün parayı bir anda koparabilmek. Düşündükleri şey de; mutlaka ailesi akrabaları vardır borç harç alabilecek, sıkıştıralım derler. Zaten bu borç mesela 39bin ise avukata devredildiyse üstüne avukatlık masrafı dosya masrafı faiz vs bir ton daha yalandan hava parası ekliyorlar. Taksite bölmüyorlarsa ne yapacaklarsa yapsınlar o zaman, başa gelen çekilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı