Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 30 Temmuz 2022 #1 Binance ve Midas'da işlem yapmak istiyorum. Yatırım hesabım yok. Normal banka kartı ile Binance ve Midas'da işlem yapılabilir mi?
Binance ve Midas'da işlem yapmak istiyorum. Yatırım hesabım yok. Normal banka kartı ile Binance ve Midas'da işlem yapılabilir mi?
Quadrionss Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 737 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #2 Midas'ı bilmiyorum ne olduğunu bile ancak Binance üzerinde ben hem Ziraat hem de Garanti banka kartıyla işlemlerimi yapıyorum. Artı 0 Eksi
Midas'ı bilmiyorum ne olduğunu bile ancak Binance üzerinde ben hem Ziraat hem de Garanti banka kartıyla işlemlerimi yapıyorum.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.083 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 30 Temmuz 2022 #3 Aslan Kedi dedi: Binance ve Midas'da işlem yapmak istiyorum. Yatırım hesabım yok. Normal banka kartı ile Binance ve Midas'da işlem yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yatırım değil de sadece banka hesabın varsa, IBAN'ın yani yapabilirsin. Kart ek kart ise onun bağlı olduğu hesaptan yaparsın. Kart yerine hesap aktarımları daha güvenli - kart bilgilerin uçarsa hoş olmaz. Artı 0 Eksi
Aslan Kedi dedi: Binance ve Midas'da işlem yapmak istiyorum. Yatırım hesabım yok. Normal banka kartı ile Binance ve Midas'da işlem yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yatırım değil de sadece banka hesabın varsa, IBAN'ın yani yapabilirsin. Kart ek kart ise onun bağlı olduğu hesaptan yaparsın. Kart yerine hesap aktarımları daha güvenli - kart bilgilerin uçarsa hoş olmaz.