smt.celikkk
Femtopat
16 yaşındayım banka kartı çıkaracağım veli ile gidileceğini biliyorum ama ayağım kırık olduğu için ben gidemiyorum tek gitse olur mu? Çıkartırlar mı?
Seninde gitmen lazım.16 yaşındayım banka kartı çıkaracağım veli ile gidileceğini biliyorum ama ayağım kırık olduğu için ben gidemiyorum tek gitse olur mu? Çıkartırlar mı?
16 yaşındayım banka kartı çıkaracağım veli ile gidileceğini biliyorum ama ayağım kırık olduğu için ben gidemiyorum tek gitse olur mu? Çıkartırlar mı?
Banka kartı yerine ininal kart al? Her bankaya geçiyor normal kart olarak kullanırsın ben hala onu kullanıyordum kredi kartına geçince bıraktım16 yaşındayım banka kartı çıkaracağım veli ile gidileceğini biliyorum ama ayağım kırık olduğu için ben gidemiyorum tek gitse olur mu? Çıkartırlar mı?
Seninde gitmen lazım.
Tamamdır sağol onu deneyeceğimBanka şubesini aramak lazım detaylı bilgi verirler. Şubeden şubeyede değişme ihtimali var.
İninal kötü dostumBanka kartı yerine ininal kart al? Her bankaya geçiyor normal kart olarak kullanırsın ben hala onu kullanıyordum kredi kartına geçince bıraktım
Akbank, garanti BBVA, yapı kredi en yakın hangisi ise arayıp bunlara sorunuzOnu alsam zaten alırım knk şokta satılıyo![]()
Ziraat düşünüyorumAkbank, garanti BBVA, yapı kredi en yakın hangisi ise arayıp bunlara sorunuz
Ziraat mobil bankacılık alamazsınızZiraat düşünüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.