Banka kartım çalındı

turaner2422

Hectopat
Makaleler
2
Ininal kartımın bilgileri çalındı. Hem de içinde 0 TL olmasına rağmen. Kartımı iptal ettirmeme rağmen hala işlem yapılmaya çalışılıyor. Kart bilgilerimi çalıp alışveriş yapmaya çalışan kişi bilgilerime nasıl ulaşmış olabilir? Bir tane de sanal kart açmış benim adıma ama hemen bloke olmuş. Bu nasıl olmuş olabilir? Ne yapmam gerekiyor şu an nereden çalabilir ki bu bilgileri? Sadece Amazon ve Google'dan alışveriş yapmıştım bu kart ile.

Son zamanlarda korsan bir yazılım dosya vs indirdinmi bilgisayarına sızmış olabilirler.

3d varsa sorun çıkarmaz ama ininal desteğe başvur (İoslarda 3d bloke ediliyor)

Bilgisayarına virüs programı ile (Kaspersky öneririm) tarama yaptır. İstersen format at.
İninal müşteri hizmetlerine durumu anlat.

Ininal destekle sürekli görüşüyorum. Ama maalesef iş bilmez kişiler. Sadede belli başlı söylüyorlar, hesabını kapatalım, kartını iptal edelim cart curt. Kardeşim onu yapmasını ben de biliyorum. Çalan adam nasıl çalmış onu araştırıyorum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benim asıl korktuğum diğer banka hesaplarım. Sosyal medya kullanmıyorum zaten ama e-devletten tut bütün şifrelerim aynı yani o konuda bir şüphem var sadece.

Sen Kaspersky indir bir tarama yap keylogger olabilir bilgisayarında şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…