J.Lannes Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 526 28 Mayıs 2021 #1 Dostlar internet üzerinden laptop alacağım fakat Ziraat Bankası Bankkart'e ticaret limitim 10.000 TL bunu nasıl arttırabilirim veya ne yapabilirim Papara beni kurtarabilir mi? Sıkışıp kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
Dostlar internet üzerinden laptop alacağım fakat Ziraat Bankası Bankkart'e ticaret limitim 10.000 TL bunu nasıl arttırabilirim veya ne yapabilirim Papara beni kurtarabilir mi? Sıkışıp kaldım.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 28 Mayıs 2021 #2 Banka ile görüştünüz mü?
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 Limitin yetmediği bir işlem yapmaya çalıştım, bankanın robotu beni arayıp limiti arttırmayı isteyip istemediğimi sordu. Ben böyle arttırmıştım.
Limitin yetmediği bir işlem yapmaya çalıştım, bankanın robotu beni arayıp limiti arttırmayı isteyip istemediğimi sordu. Ben böyle arttırmıştım.
J.Lannes Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 526 28 Mayıs 2021 #4 HACIDANİKİNCİEL dedi: Banka ile görüştünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hayır görüşmedim fakat arttıracaklarını sanmıyorum pek bir işlem yapmadım açıkcası ayarlardan limitimi 10.000 TL. Çektim. mantion dedi: Limitin yetmediği bir işlem yapmaya çalıştım, bankanın robotu beni arayıp limiti arttırmayı isteyip istemediğimi sordu. Ben böyle arttırmıştım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim birazdan.
HACIDANİKİNCİEL dedi: Banka ile görüştünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hayır görüşmedim fakat arttıracaklarını sanmıyorum pek bir işlem yapmadım açıkcası ayarlardan limitimi 10.000 TL. Çektim. mantion dedi: Limitin yetmediği bir işlem yapmaya çalıştım, bankanın robotu beni arayıp limiti arttırmayı isteyip istemediğimi sordu. Ben böyle arttırmıştım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim birazdan.