Arkadaşlar merhaba ben aylık ödemelerimi YouTube Premium YouTube katıl Spotify premium iCloud vs gibi ödemelerimi Papara üzerinden yapiyordum. Artık nereden yapabilirim alternatif öneri var mı? Ben normalde garanti kullanıyorum bir tanıdığım garanti üzerinden sanal kart aç ona limit koy aylık ödemeler ne kadarsa dedi. Öyle yapılır mı?
Arkadaşlar merhaba ben aylık ödemelerimi YouTube Premium YouTube katıl Spotify premium iCloud vs gibi ödemelerimi Papara üzerinden yapiyordum. Artık nereden yapabilirim alternatif öneri var mı? Ben normalde garanti kullanıyorum bir tanıdığım garanti üzerinden sanal kart aç ona limit koy aylık ödemeler ne kadarsa dedi. Öyle yapılır mı?
Yapılır, sadece garantide değil her bankada yapılır. Ben enpara öneririm en azından havale&eft gibi işlemlerin olursa ücretsiz yaparsın. Kredi kartı istersen aidat ödemezsin.
Yapılır, sadece garantide değil her bankada yapılır. Ben Enpara öneririm en azından havale&eft gibi işlemlerin olursa ücretsiz yaparsın. Kredi kartı istersen aidat ödemezsin.
Şu anlık garanti kullanıyorum demek istediğim sence yani garantiden yapayim mi yaparsam garantiden yaparım aylık 300 TL koyarım örnek limit otomatik ödenir herhalde.
Şu anlık garanti kullanıyorum demek istediğim sence yani garantiden yapayim mi yaparsam garantiden yaparım aylık 300 TL koyarım örnek limit otomatik ödenir herhalde.
Şimdi sanal kart açtım ama günlük limit var bende şimdi YouTube'dan dersle alakalı bir vidoedan katıl aldım 100 TL Spotify ödicem bir de Apple için iCloud ortalama 250 TL civarı olması gerek ama günlük var şimdi ben bunu günlük 250 TL yaptım spotşify aplle ödeme bilgilerini yenileyeceğim o kartı girşicem yani bir sıkıntı olur mu kafasına göre para cekme vs tarzı.
Arkadaşlar böyle bir şeyden sıkıntı çıakrmı yapayim mi?
Şimdi sanal kart açtım ama günlük limit var bende şimdi YouTube'dan dersle alakalı bir vidoedan katıl aldım 100 TL Spotify ödicem bir de Apple için iCloud ortalama 250 TL civarı olması gerek ama günlük var şimdi ben bunu günlük 250 TL yaptım spotşify aplle ödeme bilgilerini yenileyeceğim o kartı girşicem yani bir sıkıntı olur mu kafasına göre para cekme vs tarzı.
Arkadaşlar böyle bir şeyden sıkıntı çıakrmı yapayim mi?
İstersen parayı çektikten sonra limiti 1 tl olarak tekrar değiştirebilirsin. Limitin sonsuz olsa bile kafasına göre para çekmezler. Sen kafam rahat olsun dersen limitini yükselt ödemelerini yap ve limitini tekrar 1 tl olarak güncelle. Önümüzdeki ay ödeme zamanı limitini tekrar 300₺ falan yaparsın para çekilir tekrar 1 tl yaparsın.
İstersen parayı çektikten sonra limiti 1 TL olarak tekrar değiştirebilirsin. Limitin sonsuz olsa bile kafasına göre para çekmezler. Sen kafam rahat olsun dersen limitini yükselt ödemelerini yap ve limitini tekrar 1 TL olarak güncelle. Önümüzdeki ay ödeme zamanı limitini tekrar 300₺ falan yaparsın para çekilir tekrar 1 TL yaparsın.