Dr. Martin Stein
Zeptopat
Maaşı bir bankadan, başka bir bankaya taşıdığımızda taşıdığımız banka promosyon veriyordu. Bu olay hâlâ devam ediyor mu?
Sadece memurlar ve emekliler alabiliyormuş zaten. Sağol yine de hocam.30 Eylül'de bitmiş hocam.
Bugün iş yerimiz bize banka promosyonu dağıttı. Kullandığımız bankada kaldık ve işçi başına yaklaşık 13000₺ dağıtıldı. Fakat miktara şikayet ediliyor, İstanbul'daki bazı depolarda grev yapılıyor şuanda.Sadece memurlar ve emekliler alabiliyormuş zaten. Sağol yine de hocam.
Evet bunu da duymuştum. Banka iş yerleri işçilere dağıtsın diye promosyon veriyormuş. Miktar normal gibi geldi hocam. Zaten bu promosyon işi bir tek memurlara yaramış.Bugün iş yerimiz bize banka promosyonu dağıttı. Kullandığımız bankada kaldık ve işçi başına yaklaşık 13000₺ dağıtıldı. Fakat miktara şikayet ediliyor, İstanbul'daki bazı depolarda grev yapılıyor şuanda.
Şehrimde 5bin çalışanı olan firma kişi başı 40000₺ dağıttı. Yine buna benzer 2-3 firma 26bin 35bin dağıttı.Evet bunu da duymuştum. Banka iş yerleri işçilere dağıtsın diye promosyon veriyormuş. Miktar normal gibi geldi hocam. Zaten bu promosyon işi bir tek memurlara yaramış.
Gerçi doğru asgari bile 8.500₺ oldu. Ben 3 ay öncesine göre değerlendirmiştim. Primlerin azaltılması yine iyiymiş hocam bazı firmalar saçma sapan bahanelerle işçileri işten çıkarmaya başlamışlar. Bu arada umarım hakkınızı alırsınız.Şehrimde 5bin çalışanı olan firma kişi başı 40000₺ dağıttı. Yine buna benzer 2-3 firma 26bin 35bin dağıttı.
Çalıştığım firma Türkiye'nin en büyüklerinden uluslararası bir firma. Toplam 56000 çalışana sahip.Ve söylentiye göre anlaşma 36000 TL, fakat firma çalışanlarına 1/3 ünü dağıtmakta.
3500₺ maaş alan emekli bile banka değiştirince 7500₺ promosyon alırken,
5bin kişilik iş yerleri 30-40 verirken, Türkiye'nin en büyüklerinden olan 56bin kişilik bir firmanın 12bin TL vermesi garip geldi.
Ve üzerine belirli dönemlerde aldığımız primler yarı yarıya azaltıldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.