MrWasil Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 569 Çözümler 4 Yer Polonya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER Ryzen5 7500F Corsair 32 Gb Ram Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 2 Mart 2024 #1 Merhaba, Vatan Computer'dan Samsung Galaxy A54 modelini almayı düşünüyorum. Telefona kredi kartından taksitlendirme olmadığı için " Yapı Kredi'den tek çekim işlemi yapıp bunu 5-6 taksite daha sonradan böldürebilir miyiz? Yardımlarınız ricadır.
Merhaba, Vatan Computer'dan Samsung Galaxy A54 modelini almayı düşünüyorum. Telefona kredi kartından taksitlendirme olmadığı için " Yapı Kredi'den tek çekim işlemi yapıp bunu 5-6 taksite daha sonradan böldürebilir miyiz? Yardımlarınız ricadır.
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.808 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #2 Hocam tek çekim yapıp bölünce benim bilidğim vade farkı alıyorlar
B Blackfenix Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 545 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 2 Mart 2024 #3 MrWasil dedi: Merhaba, Vatan Computer'dan Samsung Galaxy A54 modelini almayı düşünüyorum. Telefona kredi kartından taksitlendirme olmadığı için " Yapı Kredi'den tek çekim işlemi yapıp bunu 5-6 taksite daha sonradan böldürebilir miyiz? Yardımlarınız ricadır. Genişletmek için tıkla... Ben zamanında S21FE yi bankamdan kredi çekip onu 1 yıllık taksitle ödeyerek almıştım ama diğer türlü başka bir yol var mı bilmiyorum
MrWasil dedi: Merhaba, Vatan Computer'dan Samsung Galaxy A54 modelini almayı düşünüyorum. Telefona kredi kartından taksitlendirme olmadığı için " Yapı Kredi'den tek çekim işlemi yapıp bunu 5-6 taksite daha sonradan böldürebilir miyiz? Yardımlarınız ricadır. Genişletmek için tıkla... Ben zamanında S21FE yi bankamdan kredi çekip onu 1 yıllık taksitle ödeyerek almıştım ama diğer türlü başka bir yol var mı bilmiyorum
MrWasil Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 569 Çözümler 4 Yer Polonya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER Ryzen5 7500F Corsair 32 Gb Ram Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 2 Mart 2024 #4 Cpt.Revenger dedi: Hocam tek çekim yapıp bölünce benim bilidğim vade farkı alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Acaba 5-6 taksitte faiz ne çıkıyor. Blackfenix dedi: Ben zamanında S21FE yi bankamdan kredi çekip onu 1 yıllık taksitle ödeyerek almıştım ama diğer türlü başka bir yol var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kredi ayrı ben kredi kartı ile işlemi soruyorum ya.
Cpt.Revenger dedi: Hocam tek çekim yapıp bölünce benim bilidğim vade farkı alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Acaba 5-6 taksitte faiz ne çıkıyor. Blackfenix dedi: Ben zamanında S21FE yi bankamdan kredi çekip onu 1 yıllık taksitle ödeyerek almıştım ama diğer türlü başka bir yol var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kredi ayrı ben kredi kartı ile işlemi soruyorum ya.
A AslanHamza123 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #5 Telefon ve tabletlerde taksit olmaması için yasa var diye biliyorum bunlara bankadan taksit de dahil yapılırsada çok yüksek faizler ödüyorusunuz ama istersen bankanının iletişim hizmetlerine sorup öğrenebilirsin.
Telefon ve tabletlerde taksit olmaması için yasa var diye biliyorum bunlara bankadan taksit de dahil yapılırsada çok yüksek faizler ödüyorusunuz ama istersen bankanının iletişim hizmetlerine sorup öğrenebilirsin.