Bankadan Papara'ya para gönderilebilir mi?

Dr. Who

Hectopat
Aslında şöyle annemin annemin banka kartından benim paparama direk para transferi olabiliyor mu? İnternette sadece Papara ve banka hesabı aynı olursa bankadan Papara'ya mümkünmüş. Peki anneme Papara hesabı açıp bankadan onun Papara hesabına oradan benim hesaba atılabilir mi?

Benim hesabım kimlik doğrulaması olmadığı için onaylı yani kısıtlı bir de anneme açılan Papara hesabına atılan parayı o Black kart olmadan gönderebiliyor mu?

Evet kart olmadan direkt gönderebiliyor. Sonrasında uygulama üzerinden size gönderebilir.

Papara'ya IBAN geldi. Gönderebilir fakat onaylı onaysız kısmını bilmiyorum.

Sözleşmeli hesap istiyor maalesef

Yani yeni açılan aynı kişinin papara hesabına aynı bankadan para gönderilebiliyor
Evet hesabını sözleşmeli yaptığınızda iban açılıyor ve bankadan para gönderebiliyorsunuz.

Para çekilecek kartı hesabınıza ekleyip internet alışverişi yapıyormuş gibi dilediğiniz miktarı Papara hesabınıza çekebiliyorsunuz. Bende annemin babamın kartı falan ekli lazım olduğunda direkt çekiyorum, gelen kodu söylüyorlar para bana geliyor.

Onaylı hesaplarda eklenmiyor galiba hocam.

Peki bunu onaylı hesaplarda yapabiliyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…