zagorjoke Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #1 Daha önce ne kredi çektim ne de kredi kartı kullandım. Sebep olarak bunu söylüyorlar. 100 bin lira nitsuz kredi çekebileceğim bir banka var mıdır?
Daha önce ne kredi çektim ne de kredi kartı kullandım. Sebep olarak bunu söylüyorlar. 100 bin lira nitsuz kredi çekebileceğim bir banka var mıdır?
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 9 Şubat 2024 #2 Enpara bana diğer hiçbir banka kredi vermezken en para 100 bin TL şak diye verdi.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.163 Çözümler 17 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #3 Bankaya yasal olarak beyan edilen aylık gelirin en fazla %50'si, aylık kredi ödemesi üst limiti olarak kabul edilir. Aldığınız maaş ne kadar?
Bankaya yasal olarak beyan edilen aylık gelirin en fazla %50'si, aylık kredi ödemesi üst limiti olarak kabul edilir. Aldığınız maaş ne kadar?
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 9 Şubat 2024 #4 nrywq4 dedi: Bankaya yasal olarak beyan edilen aylık gelirin en fazla %50'si, aylık kredi ödemesi üst limiti olarak kabul edilir. Aldığınız maaş ne kadar? Genişletmek için tıkla... Ben Enpara'ya mobil üzerinden kayıt oldum.
nrywq4 dedi: Bankaya yasal olarak beyan edilen aylık gelirin en fazla %50'si, aylık kredi ödemesi üst limiti olarak kabul edilir. Aldığınız maaş ne kadar? Genişletmek için tıkla... Ben Enpara'ya mobil üzerinden kayıt oldum.
zagorjoke Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #5 nrywq4 dedi: Bankaya yasal olarak beyan edilen aylık gelirin en fazla %50'si, aylık kredi ödemesi üst limiti olarak kabul edilir. Aldığınız maaş ne kadar? Genişletmek için tıkla... 1700 bin
nrywq4 dedi: Bankaya yasal olarak beyan edilen aylık gelirin en fazla %50'si, aylık kredi ödemesi üst limiti olarak kabul edilir. Aldığınız maaş ne kadar? Genişletmek için tıkla... 1700 bin
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.353 Makaleler 32 Çözümler 3 9 Şubat 2024 #6 Kendiniz söylüyorsunuz daha evvel ne kredi kartı ne de kredi ile işim olmadı diye. Kredi skorunuz oluşmamış yani. Kredi kartı edinin Findeks kredi notunuz oluşmaya başlasın.
Kendiniz söylüyorsunuz daha evvel ne kredi kartı ne de kredi ile işim olmadı diye. Kredi skorunuz oluşmamış yani. Kredi kartı edinin Findeks kredi notunuz oluşmaya başlasın.