M malcom21206 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Merhaba resimde belirtildiği gibi nerede kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2023
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #2 Program Ortakları | Bankkart www.bankkart.com.tr
M malcom21206 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #3 Artyom Alekseyevich dedi: Program Ortakları | Bankkart www.bankkart.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam fiziki olarakmı kullanmam gerekiyor POS cihazında?
Artyom Alekseyevich dedi: Program Ortakları | Bankkart www.bankkart.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam fiziki olarakmı kullanmam gerekiyor POS cihazında?
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #4 malcom21206 dedi: Hocam fiziki olarakmı kullanmam gerekiyor POS cihazında? Genişletmek için tıkla... Bankkart uygulamasından detaylara bakabilirsin. Sanal POS da geçerli oluyor genelde.
malcom21206 dedi: Hocam fiziki olarakmı kullanmam gerekiyor POS cihazında? Genişletmek için tıkla... Bankkart uygulamasından detaylara bakabilirsin. Sanal POS da geçerli oluyor genelde.
M malcom21206 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #5 Artyom Alekseyevich dedi: Bankkart uygulamasından detaylara bakabilirsin. Sanal POS da geçerli oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam sanal POS geçerli değil galiba. Dosya Ekleri Screenshot_20231218_163103_Bankkart Mobil.jpg 138,6 KB · Görüntüleme: 36
Artyom Alekseyevich dedi: Bankkart uygulamasından detaylara bakabilirsin. Sanal POS da geçerli oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam sanal POS geçerli değil galiba.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #6 malcom21206 dedi: Yanlış anlamadıysam sanal POS geçerli değil galiba. Genişletmek için tıkla... Bence geçerlidir ama sen bilirsin. Ben geçenlerde Vatanbilgisayar internet sitesi üzerinden alışveriş yaptım ve başka bir kampanyadan yararlandım. Onun detaylarında da şu yazıyordu: İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Kartının bilgilerini girdiğinde Ziraat Bankası logosu çıkıyorsa bence oluyordur.
malcom21206 dedi: Yanlış anlamadıysam sanal POS geçerli değil galiba. Genişletmek için tıkla... Bence geçerlidir ama sen bilirsin. Ben geçenlerde Vatanbilgisayar internet sitesi üzerinden alışveriş yaptım ve başka bir kampanyadan yararlandım. Onun detaylarında da şu yazıyordu: İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Kartının bilgilerini girdiğinde Ziraat Bankası logosu çıkıyorsa bence oluyordur.
M malcom21206 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #7 Artyom Alekseyevich dedi: Bence geçerlidir ama sen bilirsin. Ben geçenlerde Vatan Bilgisayar internet sitesi üzerinden alışveriş yaptım ve başka bir kampanyadan yararlandım. Onun detaylarında da şu yazıyordu: İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Kartının bilgilerini girdiğinde Ziraat Bankası logosu çıkıyorsa bence oluyordur. Genişletmek için tıkla... Sorduğumda olduğunu söyledi, galiba problem olmaz.
Artyom Alekseyevich dedi: Bence geçerlidir ama sen bilirsin. Ben geçenlerde Vatan Bilgisayar internet sitesi üzerinden alışveriş yaptım ve başka bir kampanyadan yararlandım. Onun detaylarında da şu yazıyordu: İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Kartının bilgilerini girdiğinde Ziraat Bankası logosu çıkıyorsa bence oluyordur. Genişletmek için tıkla... Sorduğumda olduğunu söyledi, galiba problem olmaz.