M MaZara Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar bir sitede forumda ki tartışmadan dolayı yasaklama geldi. Yasaktan sonra foruma giriş yapmadan gezinebiliyordum, ne zaman ki giriş yapmak istedim site tamamen kilitledi. Giriş yapmasam da forumu ziyaret edebilme imkanı var mı?
Arkadaşlar bir sitede forumda ki tartışmadan dolayı yasaklama geldi. Yasaktan sonra foruma giriş yapmadan gezinebiliyordum, ne zaman ki giriş yapmak istedim site tamamen kilitledi. Giriş yapmasam da forumu ziyaret edebilme imkanı var mı?
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #2 Chrome kullanıyorsan Misafir Modu var onunla girersen olacaktır.
M MaZara Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #3 TeknolojiDoktoruuu dedi: Chrome kullanıyorsan Misafir Modu var onunla girersen olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın misafirim vardı cevap veremedim. Edge kullanıyorum
TeknolojiDoktoruuu dedi: Chrome kullanıyorsan Misafir Modu var onunla girersen olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın misafirim vardı cevap veremedim. Edge kullanıyorum
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #4 Yeni InPrivate selmesi diyip kullanabilirsiniz. İyi akşamlar
M MaZara Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #5 Çok teşekkür ederim, yeni InPrivate sekmesi ile foruma yeni kayıt yapılabilir mi.?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.284 Çözümler 102 21 Nisan 2025 #6 MaZara dedi: Çok teşekkür ederim, yeni InPrivate sekmesi ile foruma yeni kayıt yapılabilir mi.? Genişletmek için tıkla... Farklı mail adresi ve bilgiler ile evet yeniden kayıt olabilirsin. Forumda çoklu üyeliğe izin verilmiyorsa tespit edildiğinde yine banlanırsın.
MaZara dedi: Çok teşekkür ederim, yeni InPrivate sekmesi ile foruma yeni kayıt yapılabilir mi.? Genişletmek için tıkla... Farklı mail adresi ve bilgiler ile evet yeniden kayıt olabilirsin. Forumda çoklu üyeliğe izin verilmiyorsa tespit edildiğinde yine banlanırsın.