J Jok133 Hectopat Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2016 #1 Öncelikle merhaba, forumda yeniyim. Ben masaüstü pc'den adaptörle wifi'ye bağlanıyordum. Ama ip adresim banlandı. Bunu aşmanın bir yolu var mı ? Edit: Fotmat attım düzelmedi.
Öncelikle merhaba, forumda yeniyim. Ben masaüstü pc'den adaptörle wifi'ye bağlanıyordum. Ama ip adresim banlandı. Bunu aşmanın bir yolu var mı ? Edit: Fotmat attım düzelmedi.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 2 Nisan 2016 #2 İP Adresi değildir o MAC adresidir. Bunu format atmakla çözemezsin MAC adresi o WİFİ adaptörüne ait değişmiyor yani.
İP Adresi değildir o MAC adresidir. Bunu format atmakla çözemezsin MAC adresi o WİFİ adaptörüne ait değişmiyor yani.
D deadrow23 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 28 2 Nisan 2016 #3 Sanırım MAC adresiniz yasaklanmış ve bu sorunu aşmanın yolu MAC adresinizi değiştirmek. Böylece internete tekrardan bağlanabilirsiniz.
Sanırım MAC adresiniz yasaklanmış ve bu sorunu aşmanın yolu MAC adresinizi değiştirmek. Böylece internete tekrardan bağlanabilirsiniz.
gkii Kilopat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 196 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 2 Nisan 2016 #4 Technitium Mac Changer. İşinizi görecektir.