Banlı CS:GO Aile Paylaşımı Yapılırsa Hangi Hesaptan Oynanır?

• Konuyu başlatan Feez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.049

Feez

Kilopat
Daha fazla  
Steam hesabım çalınması üzerine CS:GO'dan oyun yasağı yemişti. Ben de önceki konularda yeni bir hesapta CS:GO aldığımı yazmıştım. Şimdi ki merak ettiğim konu ise şöyle; Banlı hesabımdaki satın aldığım oyunları diğer hesabıma paylaşsam ve diğer hesabımdan CS:GO girmeye kalkışsam bulunduğum hesaptaki CS:GO hesabına mı yoksa ban yemiş CS:GO hesabına mı yönlendirilirim? Umarım anlatabilmişimdir.

389718

Türkçe çevirisi: “İkinci hesap kendine ait bir CS:Go lisansına sahip yani bu oyun o hesaba ait. İlk hesabın VAC bana sahip olmasının ikinci hesaptaki CS:GO üzerine bir etkisi yok. Eğer ikinci hesap üzerinde birinci hesaptan Aile Paylaşımı yaparak edindiğin bir oyunda hile yaparsan iki hesapta VAC ban yer ve bu oyun bir daha asla paylaşılamaz.”

Not: Hesabının çalındığına ve hile yapmadığına gönülden inanıyorum :) :) :)

Eki Görüntüle 389718

Türkçe çevirisi: “İkinci hesap kendine ait bir CS:Go lisansına sahip yani bu oyun o hesaba ait. İlk hesabın VAC bana sahip olmasının ikinci hesaptaki CS:GO üzerine bir etkisi yok. Eğer ikinci hesap üzerinde birinci hesaptan Aile Paylaşımı yaparak edindiğin bir oyunda hile yaparsan iki hesapta VAC ban yer ve bu oyun bir daha asla paylaşılamaz.”

Not: Hesabının çalındığına ve hile yapmadığına gönülden inanıyorum :):):)
Cevabın için çok teşekkür ederim artık ben de senin sayende rahatça aile paylaşımı yapacağıma gönülden inanıyorum. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı