Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 31 Temmuz 2024 #1 Merhaba, bu bannerın Efe yazılı halini yapmak istiyorum. Nereden yapabilirim? Ya da kime yaptırabilirim? Bir sitesi falan var mı? Dosya Ekleri Screenshot_20240730-002241_Discord.jpg 23,1 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba, bu bannerın Efe yazılı halini yapmak istiyorum. Nereden yapabilirim? Ya da kime yaptırabilirim? Bir sitesi falan var mı?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 31 Temmuz 2024 #2 Instagram'da ücret karşılığı yapan sayfalar var, fiyat bilgisi alırsınız isterseniz.
umut39393993 Picopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 7 31 Temmuz 2024 #3 Efe Türkyılmaz dedi: Merhaba, bu bannerın Efe yazılı halini yapmak istiyorum. Nereden yapabilirim? Ya da kime yaptırabilirim? Bir sitesi falan var mı? Genişletmek için tıkla... Discord sunucularından OwO karşılığı yapabilirsiniz.
Efe Türkyılmaz dedi: Merhaba, bu bannerın Efe yazılı halini yapmak istiyorum. Nereden yapabilirim? Ya da kime yaptırabilirim? Bir sitesi falan var mı? Genişletmek için tıkla... Discord sunucularından OwO karşılığı yapabilirsiniz.
edvinas0 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 391 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 Efe Türkyılmaz dedi: Merhaba, bu bannerın Efe yazılı halini yapmak istiyorum. Nereden yapabilirim? Ya da kime yaptırabilirim? Bir sitesi falan var mı? Genişletmek için tıkla... Kimseye para vermene gerek yok. Birkaç eğitim videosu izleyerek ücretsiz canva üzerinden yapabilirsin zor bir proje değil.
Efe Türkyılmaz dedi: Merhaba, bu bannerın Efe yazılı halini yapmak istiyorum. Nereden yapabilirim? Ya da kime yaptırabilirim? Bir sitesi falan var mı? Genişletmek için tıkla... Kimseye para vermene gerek yok. Birkaç eğitim videosu izleyerek ücretsiz canva üzerinden yapabilirsin zor bir proje değil.
umut39393993 Picopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 7 31 Temmuz 2024 #5 edvinas0 dedi: Kimseye para vermene gerek yok. Birkaç eğitim videosu izleyerek ücretsiz canva üzerinden yapabilirsin zor bir proje değil. Genişletmek için tıkla... Onlamı uğraşacak çocuk?
edvinas0 dedi: Kimseye para vermene gerek yok. Birkaç eğitim videosu izleyerek ücretsiz canva üzerinden yapabilirsin zor bir proje değil. Genişletmek için tıkla... Onlamı uğraşacak çocuk?
edvinas0 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 391 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #6 umut39393993 dedi: Onlamı uğraşacak çocuk? Genişletmek için tıkla... Para vermek yerine boş zamanı varsa kendisi istediği gibi yapabilir sence para vermekten daha mantıklı değil mi? Bir şey söylerken biraz düşünüp konuşun.
umut39393993 dedi: Onlamı uğraşacak çocuk? Genişletmek için tıkla... Para vermek yerine boş zamanı varsa kendisi istediği gibi yapabilir sence para vermekten daha mantıklı değil mi? Bir şey söylerken biraz düşünüp konuşun.
TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #7 YouTube'a CapCut AE text yazıp videoları izlersen mantığını anlayıp yapabilirsin zor bir şey değil.
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 31 Temmuz 2024 #8 Bannerdaki tek zor şey font gibi gözüküyor. Fontu bulmak için de What The Font sitesini kullanın. Kolayca yapabilirsiniz bu bannerı. What The Font
Bannerdaki tek zor şey font gibi gözüküyor. Fontu bulmak için de What The Font sitesini kullanın. Kolayca yapabilirsiniz bu bannerı. What The Font
Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 31 Temmuz 2024 #9 Yardımlarınız için sağ olun hepsini deneyeceğim ve bakacağım.