alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Şubat 2021 #1 Bu fotoğrafın üstüne "Welcome to Alyhisa Userpage!" yazmak istiyorum siyah bir yazıyla var mı bilgisi olan bir kişi? Bilen var ise kendisi yapıp atabilir buraya.
Bu fotoğrafın üstüne "Welcome to Alyhisa Userpage!" yazmak istiyorum siyah bir yazıyla var mı bilgisi olan bir kişi? Bilen var ise kendisi yapıp atabilir buraya.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 5 Şubat 2021 #2 Canva veya Pixlr (x-e sürümleri).
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Şubat 2021 #3 Silinen üye dedi: Canva veya Pixlr (x-e sürümleri). Genişletmek için tıkla... Kayıt olmam gerekiyor mu?
Silinen üye dedi: Canva veya Pixlr (x-e sürümleri). Genişletmek için tıkla... Kayıt olmam gerekiyor mu?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 5 Şubat 2021 #4 alyhisa dedi: Kayıt olmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Canva kayıt isteyebilir. Ama Pixlr istemiyor. İsterse geçmişi ve önbelleği silip yeniden gir. Ama silerseniz yaptığınız görsellerde gider.
alyhisa dedi: Kayıt olmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Canva kayıt isteyebilir. Ama Pixlr istemiyor. İsterse geçmişi ve önbelleği silip yeniden gir. Ama silerseniz yaptığınız görsellerde gider.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Şubat 2021 #5 Silinen üye dedi: Canva kayıt isteyebilir. Ama Pixlr istemiyor. İsterse geçmişi ve önbelleği silip yeniden gir. Ama silerseniz yaptığınız görsellerde gider. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmayı biliyorsanız yapar mısınız? Biraz kurcaladım fakat yapamadım.
Silinen üye dedi: Canva kayıt isteyebilir. Ama Pixlr istemiyor. İsterse geçmişi ve önbelleği silip yeniden gir. Ama silerseniz yaptığınız görsellerde gider. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmayı biliyorsanız yapar mısınız? Biraz kurcaladım fakat yapamadım.