Bannerlord 150 TL'ye değer mi?

Makaleler
9
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Bannerlord'u oynamak ıstıyorum ama sızce 150 TL'ye değer mi? Bir de bazı sıtelerde(sıte ısmı vermem yasak mı bılmıyorum ama guvenılır sıte)25 TL'ye 3 ıstedıgınız oyun diye bir şeyler var sadece offlıne dıyor nasıl bir şey o neden o kadar ucuz deneyen var mı acaba?

Arkadaşlar Bannerlord'u oynamak ıstıyorum ama sızce 150 TL'ye değer mi? Bir de bazı sıtelerde(sıte ısmı vermem yasak mı bılmıyorum ama guvenılır sıte)25 TL'ye 3 ıstedıgınız oyun diye bir şeyler var sadece offlıne dıyor nasıl bir şey o neden o kadar ucuz deneyen var mı acaba?

Bannerlord 150 TL etmez diğer soruya gelirsek Instagram sayfalarını diyorsanız güvenilir yerlere bakabilirsiniz.

25 liraya oyun verenler hesap paylaşımı yapıyorlar, oyunu satmıyorlar. Bence 150 liraya alınabilir onlarca saat oynanabilecek bir oyun sonuçta.

Eğer alırım bayağı sıkılmadan oynarım diyorsan alabilirsin, üstelik hala erken erişimde olduğundan oyuna sürekli de güncelleme geliyor o yüzden offline oynaman hata olur. Ama çabuk sıkılırım diyorsan değmez.

25 liraya oyun verenler hesap paylaşımı yapıyorlar, oyunu satmıyorlar.
Onlar binlerce kişiye kiralanan oyun hesapları oluyor, hesabın bilgisi ve şifresi değişmiyor. Sadece çevrimdışı modda oyunu oynuyorsun, çevrimdışı modda olmasının sebebi de hesaba biri girince atmasın diye çevrimdışı modda oynanıyor.

Oyunun indirimli fiyatı 120 lira cıvarında. Bazıları 3 oyuna 25 lira verince dünyaları satın aldığını sanıyor sanırım. Çok farklı havalara giriyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı