Bannerlord 2021 sizce vadedildiği gibi mi?

Oyun 8 yıl boyunca geliştirilmedi, oyun motoru ile beraber geliştirmesi 8 yıl sürdü. Mount&blade hayranı olmasam da yaklaşık 70 saat oynadım elbette oyun bir zaman sonra tekrara düştü. Böyle durumlarda oyuna yeni senaryo modu ekleyip onu oynardım Warband zamanında, şimdi senaryo modu kısmında çok bir şey yok ama yakında dolmaya başlar.

Mod desteği çok sağlam oyunun. Tam sürüm çıktıktan sonra çok mod göreceğiz. Osmanlı modunu yapan ekip yaşıyorsa onlardan güzel bir mod bekliyorum aslında.

Bilmediğin bir ayrıntı var. Adamlar oyun motoru ile oyunu aynı anda geliştiriyorlardı. Bu sebep ile oyuna her seferde yeniden başladı, tıpkı Half-Life 2'de olduğu gibi. Birkaç akıl oyunu koyarak tekrar olma süresi uzatılabilirdi. Mesela ihanet ya da komplo düzenleme, gibi gibi seçenekler olsaydı.

Bu bir bahane değil.

Bu bir bahane değil.
Oyun hala erken erişimde. Tam sürüm çıktığında eleştirileri yapmak daha doğru olur. Mount and Blade serisi ilk iki oyunu da erken erişimle geldi ve çıkışlarını yaptığında iyi oyunlardı. Taleworlds erken erişim olayını iyi yapan firmalardan biri.

Belgelerimdeki Bannerlord Config ve diğer dosyaları silmiş miydiniz, daha önceden oynayabildiyseniz.

Daha önce oynayabiliyordum format attıktan sonra tekrar yükledim ama maalesef hata aldım. Belirttiğiniz dosyaları sildim hatta diğer çözümleri, uyumlu modda çalıştırma vs. gibi denedim ama bir sonuç alamadım. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…