Bannerlord 3. şahıs kamera modu

dksişm

Centipat
Bannerlord için haritayı izometrik şekilde değil de bildiğiniz savaştaymışız gibi gezmemizi sağlayan bir mod var mı acaba? Yani 3 şahıs kamera açısından gezmeyi kastediyorum. İnternette Warband için öyle şeyler görmüştüm ama ben Bannerlord için arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTS Camera olanını indireceksin ama yanlışlıkla okumadan Command System`i indirme. Birde versiyonunu doğru seçmeyi unutma.

Son düzenleme:
RTS Camera olanını indireceksin ama yanlışlıkla okumadan Command System`i indirme. Birde versiyonunu doğru seçmeyi unutma.
Bu öbür attığınız mod nedir hocam?
Siz yanlış anlamışsınız beni....
Siz yanlış anlamışsınız beni....

Son düzenleme:
Haa bir daha okuyunca anladım da daha öyle aşırı büyük bir mod olmaz. Belki 1-2 yıl sonra oyun full versiyon olunca olur çünkü şu an her patch ile modlar bozuluyor ve bu kadar büyük bir modu yapma riskine girmezler büyük ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı