Çözüldü Bannerlord açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

DjKedi

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, daha önceden bayağı Bannerlord oynamıştım. Tekrar oynayayım dedim, oyunu güncelledim ama daha sonra oyuna tıklıyorum, Launcher açılıyor ve play butonuna basınca hiçbir şey olmadan kapanıyor. Bazen play butonuna basmadan Launcher kendiliğinden kapanıyor. Daha önce oynarken mod yüklemiştim, belki ondandır diye oyunu komple silip yükledim fakat bir şey değişmedi.

Process Monitor ile hata yakalayayım dedim fakat Exe'nin adını tam bulamadım çünkü oyun hiçbir şekilde açılmıyor; ne hata veriyor, ne başka bir ekran geliyor. Sadeece Launcher açılıyor ve onda da Play'e basınca hiçbir şey olmadan kapanıyor.

Not: Sistemim oyunu rahat bir şekilde kaldıracak bir sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu kurduğunuz diske girin steamapps e girin ordan commona girin ordan bannerlorda girin ordan bin girin ordan Win64_Shipping_Client girin ve Bannerlord.exe sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
Oyunu kurduğunuz diske girin steamapps e girin ordan commona girin ordan bannerlorda girin ordan bin girin ordan Win64_Shipping_Client girin ve Bannerlord.exe sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

Çözüm
Oyunu kurduğunuz diske girin steamapps e girin oradan commona girin oradan bannerlorda girin oradan bin girin oradan WIN64_SHIpping_Client girin ve Bannerlord.exe sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

Verdiğiniz cevabı yo görmemiştim, ya da oyundan o kadar soğumuştum ki denememiştim bile tam hatırlamıyorum dünden beri oyunu tekrar silip yükleyip acaba konuya cevap yazan oldu mu diye bakmak için girdim, önerinizi denedim ve çalıştı teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…