Bannerlord açılmıyor

Cb6

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bilgisayar aldım. Epic Games'ten Bannerlord oynuyorum ama bu yeni bilgisayara yüklediğimde çalışmadı eskisinden Bannerlord'u sildiğim halde. Çözümü nedir acaba?

Belgelerimdeki Bannerlord klasörü bu hataya sebep oluyordu eskiden. Aynı MS hesabı ile işletim sistemine bağlandıysan yeni bilgisayara belgelerim klasörü otomatik olarak aktarılmıştır. Belgelerimdeki Bannerlord klasörünü silersen oyun yüksek ihtimalle açılır ama save dosyan gider. Mevcut dosyayı yedekleyip oyuna girip sıfırdan oluşmasını sağla. Ondan sonra yedeklediğin dosyadaki save klasörlerini yeni oluşan dosyaya atarsan eski savelerin de gitmemiş olur.

Hocam herhangi bir hata veriyor mu?
Vermiyor altta bir tane sekme açılıyor ama açıldıktan hemen sonra kapanıyor.

Belgelerimdeki Bannerlord klasörü bu hataya sebep oluyordu eskiden. Aynı MS hesabı ile işletim sistemine bağlandıysan yeni bilgisayara belgelerim klasörü otomatik olarak aktarılmıştır. Belgelerimdeki Bannerlord klasörünü silersen oyun yüksek ihtimalle açılır ama save dosyan gider. Mevcut dosyayı yedekleyip oyuna girip sıfırdan oluşmasını sağla. Ondan sonra yedeklediğin dosyadaki save klasörlerini yeni oluşan dosyaya atarsan eski savelerin de gitmemiş olur.
Aynı MS ile bağlanmadım. Başka çözümü varmıdır acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı