Bannerlord alınır mı?

Bu dediğiniz şeylerin çoğu modlarla düzeltiliyor.

Bu dediğiniz şeylerin çoğu modlarla düzeltiliyor.
Mod oyunu zenginleştirmek için vardır, düzeltmek için değil. Ayrıca durmadan yama geldiği için modcular mod yapmayı bıraktı, warband'teki mod zenginliğinin yarısı bile yok bu oyunda.

Hocam digital Deluxe paketi alınır mı? Yoksa normal alıp geçeyim mi?
Deluxe paket oyunu desteklemek isteyenler için olan bir şey, oyuna en ufak etkisi olan bir şey vermiyor. Normali al geç.

Reis ben oyunu zaten mükemmel yaptılar demiyorum. Abarttığınız kadar rezalet bir oyun değil. Evet güncelleme konusunda biraz sıkıntı çekebilirler. Ama bu firma öyle milyarder falan da değil yani ne yapmasını istiyorsunuz ? Bir Türk firması olarak eşi benzeri olmayan bir oyun serisi yaptılar ve kimse de şuan onlarla rakip olamıyor. Güncelleme konusunda sıkıntıları var sadece. Ayrıca siz bannerlorddaki modları bilmiyorsunuz heralde. Modlar sadece steam atolyeden ibaret değil. Nexusda yüzlerce mükemmel mod var.

Eğer kur değiştikten sonra 50 dolardan satacaklarsa, yerel fiyatlandırma yapmayacaklarsa, onlara yerli firma diyenin ben... En azından bir 30 dolar falan yapmalarını bekliyorum.
AAA seviyesinde olan oyunların çoğu 50 dolardan satılıyor. Yerel fiyatlandırma diye bir şey olmayacak bölgesel fiyatlandırma olacak bu yüzden bize özel bir fiyat belirlenmeyecek.

Canım kardeşim oyunu betadan beri oynuyorum bırak modları bilmeyi bazı DLC'ler daha modken bile oynamışlığım var(napoleonic wars). Milyarder falan değil tabii ki ama küçük bir indie stüdyosu değiller 130 civarı çalışanları var be Bannerlord dışında çalıştıkları oyun bile yok. Düşün ki 130 adam yapay zekaya merdiveni 1 yılda çıkartabildi. Oyunun rezalet gözükmemesinin tek sebebi rakibinin olmaması, eğer rakibi olsaydı ne kadar leş olduğunu fark ederdiniz.

Hocam bende betadan beri oynuyorum 2020 yılında ilk çıktığı zaman direk almıştım. Evet oyun güncelleme konusunda kötü ama sizin dediğiniz kadar leş bir oyun değil alınır her türlü.

Hocam bende betadan beri oynuyorum 2020 yılında ilk çıktığı zaman direk almıştım. Evet oyun güncelleme konusunda kötü ama sizin dediğiniz kadar leş bir oyun değil alınır her türlü.
Ben 2008 yılında oynamaya başladım bu seriyi... Forumlarda yıllarca feedback verdik adamlara şu bizim için önemli bu bizim için önemli diye. Yıllarca dil döktük adamlara kimse köy içi tasarımları umursamıyor bize yapay zeka iyileştirmesi verin, zevkli savaşlar, zevkli kale savaşları verin. Birebir savaşları zevkli hale getirecek şeyler yapın... Hiçbirini dinlemediler. Oyun alınmaya değmez demiyorum zaten ama olabileceği iyiliğin çok gerisinde.

Katılıyorum bu kadar kişi arkalarında ve destek veriyorlar ona rağmen güncellemeler çok nadir geliyor ve genelde çok küçük şeyler +3 tane zırh.

Ben olsam kesinlikle alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…