General_Skywalker Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #11 varlıktx dedi: 1 yıldır hiç indirime girmemiş. Eki Görüntüle 2339144 Genişletmek için tıkla... Yok reis onu demiyorum yeni çıkan oyun Age of History 3 onu diyorum.
varlıktx dedi: 1 yıldır hiç indirime girmemiş. Eki Görüntüle 2339144 Genişletmek için tıkla... Yok reis onu demiyorum yeni çıkan oyun Age of History 3 onu diyorum.
varlıktx Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #12 General_Skywalker dedi: Yok reis onu demiyorum yeni çıkan oyun Age of History 3 onu diyorum. Genişletmek için tıkla... 23 Ekim çıkmış yanlış bakmışım. İndirim gelsede artık baksak.
General_Skywalker dedi: Yok reis onu demiyorum yeni çıkan oyun Age of History 3 onu diyorum. Genişletmek için tıkla... 23 Ekim çıkmış yanlış bakmışım. İndirim gelsede artık baksak.
General_Skywalker Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #13 varlıktx dedi: 23 Ekim çıkmış yanlış bakmışım. İndirim gelsede artık baksak. Genişletmek için tıkla... Oyun iyi gibi HOI4 kadar olmasa da sarar bence.
varlıktx dedi: 23 Ekim çıkmış yanlış bakmışım. İndirim gelsede artık baksak. Genişletmek için tıkla... Oyun iyi gibi HOI4 kadar olmasa da sarar bence.