alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Ocak 2021 #1 Steam üzerinden kalan para ile almayı düşündüğüm bir oyun. Sizce almalı mıyım, parasına değer mi? Oynayanlar var ise görüş yapabilirler mi?
Steam üzerinden kalan para ile almayı düşündüğüm bir oyun. Sizce almalı mıyım, parasına değer mi? Oynayanlar var ise görüş yapabilirler mi?
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 24 Ocak 2021 #2 alyhisa dedi: Steam üzerinden kalan para ile almayı düşündüğüm bir oyun. Sizce almalı mıyım, parasına değer mi? Oynayanlar var ise görüş yapabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Warband oynamış mıydınız?
alyhisa dedi: Steam üzerinden kalan para ile almayı düşündüğüm bir oyun. Sizce almalı mıyım, parasına değer mi? Oynayanlar var ise görüş yapabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Warband oynamış mıydınız?
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 24 Ocak 2021 #3 alyhisa dedi: Steam üzerinden kalan para ile almayı düşündüğüm bir oyun. Sizce almalı mıyım, parasına değer mi? Oynayanlar var ise görüş yapabilirler mi? Genişletmek için tıkla... O oyun türünü seviyorsanız bence kesinlikle değer.
alyhisa dedi: Steam üzerinden kalan para ile almayı düşündüğüm bir oyun. Sizce almalı mıyım, parasına değer mi? Oynayanlar var ise görüş yapabilirler mi? Genişletmek için tıkla... O oyun türünü seviyorsanız bence kesinlikle değer.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 24 Ocak 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Ocak 2021 #5 egoistpizza dedi: Warband oynamış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Çok oynadım kaç kere de bitirdim hatta.
egoistpizza dedi: Warband oynamış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Çok oynadım kaç kere de bitirdim hatta.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 24 Ocak 2021 #6 Alınır gayet güzel bir oyun. Sisteminiz yetiyorsa mükemmel olur.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 24 Ocak 2021 #7 700 saat Warband oynamış birisi olarak çıktığı ilk günden aldım. Warband'ı severek oynadıysanız bunuda severek oynarsınız.
700 saat Warband oynamış birisi olarak çıktığı ilk günden aldım. Warband'ı severek oynadıysanız bunuda severek oynarsınız.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Ocak 2021 #8 Silinen üye dedi: Alınır gayet güzel bir oyun. Sisteminiz yetiyorsa mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Yetiyor, R7 3700x 2070S sistemim var.
Silinen üye dedi: Alınır gayet güzel bir oyun. Sisteminiz yetiyorsa mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Yetiyor, R7 3700x 2070S sistemim var.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 24 Ocak 2021 #9 alyhisa dedi: Çok oynadım kaç kere de bitirdim hatta. Genişletmek için tıkla... O zaman şiddetle öneririm, çok güzel oyun.
alyhisa dedi: Çok oynadım kaç kere de bitirdim hatta. Genişletmek için tıkla... O zaman şiddetle öneririm, çok güzel oyun.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 24 Ocak 2021 #10 alyhisa dedi: Çok oynadım kaç kere de bitirdim hatta. Genişletmek için tıkla... O zaman kesinlikle almalısınız. Aşağı yukarı aynı duyguları gelişmiş bir biçimde verdiğinden bahsediyorlar...
alyhisa dedi: Çok oynadım kaç kere de bitirdim hatta. Genişletmek için tıkla... O zaman kesinlikle almalısınız. Aşağı yukarı aynı duyguları gelişmiş bir biçimde verdiğinden bahsediyorlar...