yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #1 Harita böyle oluyor. Savaş alanlarında şehirlerde her haritada olmuyor.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.448 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #2 yiğiitt dedi: Harita böyle oluyor. Savaş alanlarında şehirlerde her haritada olmuyor. Eki Görüntüle 1555210 Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulayın yada ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Artı 0 Eksi
yiğiitt dedi: Harita böyle oluyor. Savaş alanlarında şehirlerde her haritada olmuyor. Eki Görüntüle 1555210 Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulayın yada ekran kartı sürücüsünü güncelleyin.
KS KS yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #3 Ciritica dedi: Oyunun dosyalarını doğrulayın ya da ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'dan giriyorum her seferinde farklı bilgisayar veriyor bana bundan dolayı değildir. Artı 0 Eksi
Ciritica dedi: Oyunun dosyalarını doğrulayın ya da ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'dan giriyorum her seferinde farklı bilgisayar veriyor bana bundan dolayı değildir.
Lomenn Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #4 Hocam belki internetiniz Geforce NOW için tam gereksinimleri karşılayamıyordur. Geforce NOW'dan kaynaklanması olası. Artı 0 Eksi
Hocam belki internetiniz Geforce NOW için tam gereksinimleri karşılayamıyordur. Geforce NOW'dan kaynaklanması olası.