MonkeyDGarp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.014 Çözümler 7 1 Mayıs 2020 #1 Asker eğitmek için kamp gibi bir yer yok mu? Köylü ile savaşa giriyoruz doğal olarak kaybediyorum.
elvancetin Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 3 1 Mayıs 2020 #2 MonkeyDGarp dedi: Asker eğitmek için kamp gibi bir yer yok mu? Köylü ile savaşa giriyoruz doğal olarak kaybediyorum. Genişletmek için tıkla... Çapulcu, tageroving, dağ haydutları gibi haydutlara saldırarak eğitebilirsiniz. Asker gönder demeyip simülasyonlara girerseniz daha hızlı eğitilebiliyorlar.
MonkeyDGarp dedi: Asker eğitmek için kamp gibi bir yer yok mu? Köylü ile savaşa giriyoruz doğal olarak kaybediyorum. Genişletmek için tıkla... Çapulcu, tageroving, dağ haydutları gibi haydutlara saldırarak eğitebilirsiniz. Asker gönder demeyip simülasyonlara girerseniz daha hızlı eğitilebiliyorlar.
M Marom Centipat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 16 1 Mayıs 2020 #3 Askerlerine sadece savaslarda XP kazandirabilirsin en kolay yolu senden az sayıda olan çapulcu guruplarına saldırmak olur.
Askerlerine sadece savaslarda XP kazandirabilirsin en kolay yolu senden az sayıda olan çapulcu guruplarına saldırmak olur.
MonkeyDGarp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.014 Çözümler 7 1 Mayıs 2020 #4 Marom dedi: Askerlerine sadece savaslarda XP kazandirabilirsin en kolay yolu senden az sayıda olan çapulcu guruplarına saldırmak olur. Genişletmek için tıkla... yakalayamıyorum ki çok hızlı namussuzlar
Marom dedi: Askerlerine sadece savaslarda XP kazandirabilirsin en kolay yolu senden az sayıda olan çapulcu guruplarına saldırmak olur. Genişletmek için tıkla... yakalayamıyorum ki çok hızlı namussuzlar
Domocibu Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 420 Çözümler 2 Yer Linç yeme durağında bekliyor. 1 Mayıs 2020 #5 MonkeyDGarp dedi: yakalayamıyorum ki çok hızlı namussuzlar Genişletmek için tıkla... At ile giderseniz küresel haritada daha hızlı olursunuz.
MonkeyDGarp dedi: yakalayamıyorum ki çok hızlı namussuzlar Genişletmek için tıkla... At ile giderseniz küresel haritada daha hızlı olursunuz.
MonkeyDGarp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.014 Çözümler 7 1 Mayıs 2020 #6 Domocibu dedi: At ile giderseniz küresel haritada daha hızlı olursunuz. Genişletmek için tıkla... zaten at ile gidiyorum ama atın kalitesi etkiliyormu 300 dinarlık at savaşta iniyorum zaten koşsam daha hızlı
Domocibu dedi: At ile giderseniz küresel haritada daha hızlı olursunuz. Genişletmek için tıkla... zaten at ile gidiyorum ama atın kalitesi etkiliyormu 300 dinarlık at savaşta iniyorum zaten koşsam daha hızlı
Domocibu Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 420 Çözümler 2 Yer Linç yeme durağında bekliyor. 1 Mayıs 2020 #7 MonkeyDGarp dedi: zaten at ile gidiyorum ama atın kalitesi etkiliyormu 300 dinarlık at savaşta iniyorum zaten koşsam daha hızlı Genişletmek için tıkla... Galiba evet ama emin değilim.
MonkeyDGarp dedi: zaten at ile gidiyorum ama atın kalitesi etkiliyormu 300 dinarlık at savaşta iniyorum zaten koşsam daha hızlı Genişletmek için tıkla... Galiba evet ama emin değilim.
Micheras Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #8 MonkeyDGarp dedi: zaten at ile gidiyorum ama atın kalitesi etkiliyormu 300 dinarlık at savaşta iniyorum zaten koşsam daha hızlı Genişletmek için tıkla... Ekipmanda at bulunduruyor musun o da hızına etki ediyor.
MonkeyDGarp dedi: zaten at ile gidiyorum ama atın kalitesi etkiliyormu 300 dinarlık at savaşta iniyorum zaten koşsam daha hızlı Genişletmek için tıkla... Ekipmanda at bulunduruyor musun o da hızına etki ediyor.