WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.543 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Ekim 2023 #1 Bayrak modu kurdum ama kale kuşatırken bozuluyor, bazen oyun içindede bozuluyor. Sancağı bir daha değiştiremiyorum. Oyunun kendi verdiği sancağa nasıl döneceğim?
Bayrak modu kurdum ama kale kuşatırken bozuluyor, bazen oyun içindede bozuluyor. Sancağı bir daha değiştiremiyorum. Oyunun kendi verdiği sancağa nasıl döneceğim?
leak Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #2 Uzun zamandır oynamıyorum. Hatırladığım kadarıyla, klan veya krallık simgesine bastığınızda sol üstte sancağınız gözüküyordu oradan değiştiriyorduk.
Uzun zamandır oynamıyorum. Hatırladığım kadarıyla, klan veya krallık simgesine bastığınızda sol üstte sancağınız gözüküyordu oradan değiştiriyorduk.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.543 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Ekim 2023 #3 leak dedi: Uzun zamandır oynamıyorum. Hatırladığım kadarıyla, klan veya krallık simgesine bastığınızda sol üstte sancağınız gözüküyordu oradan değiştiriyorduk. Genişletmek için tıkla... Hocam bu modu kurunca oradan değişmiyor yani çok küçük bölümünü değiştiriyorsun çok kötü duruyor.
leak dedi: Uzun zamandır oynamıyorum. Hatırladığım kadarıyla, klan veya krallık simgesine bastığınızda sol üstte sancağınız gözüküyordu oradan değiştiriyorduk. Genişletmek için tıkla... Hocam bu modu kurunca oradan değişmiyor yani çok küçük bölümünü değiştiriyorsun çok kötü duruyor.