F Frastoly Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Çözümler 2 26 Nisan 2023 #1 Kaç gündür oynadığım oyun bugün çökmeye başladı. Şöyle bir hata alıyorum. Daha sonra evete tıklıyorum ve şöyle bir görsel karşıma çıkıyor. Bunları kapatıp oyuna tekrar girmek istediğimde de. Böyle bir görsel beni karşılıyor. Herhangi bir mod yüklemedim. Xbox'tan dosyaları doğrula ve onar seçeneğini denedim yine de düzelmedi.
Kaç gündür oynadığım oyun bugün çökmeye başladı. Şöyle bir hata alıyorum. Daha sonra evete tıklıyorum ve şöyle bir görsel karşıma çıkıyor. Bunları kapatıp oyuna tekrar girmek istediğimde de. Böyle bir görsel beni karşılıyor. Herhangi bir mod yüklemedim. Xbox'tan dosyaları doğrula ve onar seçeneğini denedim yine de düzelmedi.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.475 Çözümler 775 26 Nisan 2023 #2 Şu dosyaları paylaşabilirseniz yardımcı olmak isteyenin işine yarayacaktır. Özellikle dump dosyası hataya dair yardımcı bilgiler barındırabilir. Artı 0 Eksi
Şu dosyaları paylaşabilirseniz yardımcı olmak isteyenin işine yarayacaktır. Özellikle dump dosyası hataya dair yardımcı bilgiler barındırabilir.
KS KS F Frastoly Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Çözümler 2 26 Nisan 2023 #3 Birçok yerde kayıtlı oyunla ilgili sıkıntı olduğunu görünce bir önceki kayıta döndüm ve şu an bir sıkıntı yaşamıyorum. Frastoly dedi: Birçok yerde kayıtlı oyunla ilgili sıkıntı olduğunu görünce bir önceki kayıta döndüm ve şu an bir sıkıntı yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hala sıkıntı yaşamıyorum sorun kayıt dosyasındaymış. Son düzenleme: 2 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Birçok yerde kayıtlı oyunla ilgili sıkıntı olduğunu görünce bir önceki kayıta döndüm ve şu an bir sıkıntı yaşamıyorum. Frastoly dedi: Birçok yerde kayıtlı oyunla ilgili sıkıntı olduğunu görünce bir önceki kayıta döndüm ve şu an bir sıkıntı yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hala sıkıntı yaşamıyorum sorun kayıt dosyasındaymış.
menverdogan Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #4 Frastoly dedi: Birçok yerde kayıtlı oyunla ilgili sıkıntı olduğunu görünce bir önceki kayıta döndüm ve şu an bir sıkıntı yaşamıyorum. Hala sıkıntı yaşamıyorum sorun kayıt dosyasındaymış. Genişletmek için tıkla... ben yaşıyorum hala farklı bir çözümü varmı Artı 0 Eksi
Frastoly dedi: Birçok yerde kayıtlı oyunla ilgili sıkıntı olduğunu görünce bir önceki kayıta döndüm ve şu an bir sıkıntı yaşamıyorum. Hala sıkıntı yaşamıyorum sorun kayıt dosyasındaymış. Genişletmek için tıkla... ben yaşıyorum hala farklı bir çözümü varmı