Bannerlord crash report

Erfolglos Eirene

Hectopat
Daha fazla  
Bannerlord'a hep kullandığım modlarla girmeye çalıştım crash veriyor dün aynı modlarla oynuyordum sorun yoktu (Xbox Game Pass'den oynuyorum)
Modlar bunlar aktif etmediklerim çalışmıyordu zaten ama diğerleri çalışıyordu bir sorun yoktu.

1684138220922.png

1684138240642.png

1684138431236.png

Nasıl beLli olur ne atmam gerekiyorsa atayım çüki yeni save açmak, o kadar ilerlemenin boşuna gitmesini istemiyorum . Save yüklenirken çöküyor.
"Upload as Permalink" seçeneğine tıkla ve linki buraya yapıştır. Bir de öbür saveleri açmayı dene (launcher'den continue seçeneği yerine play demen lazım).

Bannerlord'a hep kullandığım modlarla girmeye çalıştım crash veriyor dün aynı modlarla oynuyordum sorun yoktu (Xbox Game Pass'den oynuyorum)
Modlar bunlar aktif etmediklerim çalışmıyordu zaten ama diğerleri çalışıyordu bir sorun yoktu.

Eki Görüntüle 1779636

Eki Görüntüle 1779637

Eki Görüntüle 1779642
Modların hepsini kapatıp dene düzgün çalışıyorsa modlarla alakalıdır.
- Modları kapatıp girdiğin save eski savein mi? Öyleyse normal hata vermesi yeni save açmalısın.
- Eğer modsuz hata vermiyorsa modları tek tek aç dene hangisi sıkıntı çıkarıyor bul veya o hata penceresinde 3. Sekme olması lazım onu açıp SS at.

Birde dün çalışıyor bugün çalışmıyor demişsin. 2-3 tane zırh modu indirmiştim bir gün çalışırken diğer gün hata veriyordu kısacası oyun ilerledikçe hata verme gibi durumlar yaşanıyor.

"Upload as Permalink" seçeneğine tıkla ve linki buraya yapıştır. Bir de öbür saveleri açmayı dene (launcher'den continue seçeneği yerine play demen lazım).
zaten play diyorum
---------------------------
Success!
Report available at
The url was copied to the clipboard!
Tamam
bir de bu crash bir kere çıkmıyo 3-4 tane çıkıyo kapatınca bi tane daha çıkıyo

Modların hepsini kapatıp dene düzgün çalışıyorsa modlarla alakalıdır.
- Modları kapatıp girdiğin save eski savein mi? Öyleyse normal hata vermesi yeni save açmalısın.
- Eğer modsuz hata vermiyorsa modları tek tek aç dene hangisi sıkıntı çıkarıyor bul veya o hata penceresinde 3. sekme olması lazım onu açıp SS at.

Bir de dün çalışıyor bugün çalışmıyor demişsin. 2-3 tane zırh modu indirmiştim bir gün çalışırken diğer gün hata veriyordu kısacası oyun ilerledikçe hata verme gibi durumlar yaşanıyor.

Oyun açılıyor zaten ama eski yani dünki save im açılmıyor benim de zaten istediğim o save kurtarmak onca saatimin boşa gitmemesi.

Son düzenleme:
zaten play diyorum
Success!
Report available at
The url was copied to the clipboard!
Tamam
bir de bu crash bir kere çıkmıyo 3-4 tane çıkıyo kapatınca bi tane daha çıkıyo

Oyun açılıyor zaten ama eski yani dünki save im açılmıyor benim de zaten istediğim o save kurtarmak onca saatimin boşa gitmemesi.
Pek anlamam ama attığın linke baktığımda Map ile ilgili hata vermiş. More bandit gibi modlar sanırım map ile alakalı. Bunları devre dışı bırakmayı dene.

Butun gun ugrastim her şeyi denedim olmuyor benim save bozulmus yeniden kasmaya usendigimden de konsol acmaya calisiyorum ama o da olmuyor videodaki gibi arka planda acik birakiyorum ama Console disable yaziyor zaten developer Console da direkt girerken hata veriyor yardimci olabilir misiniz nasıl hile açacağım (Game Pass'den oynadigim icin blse Launcher'den baslatiyorum oyunu o yuzden olmuyor olabilir mi)

Butun gun ugrastim her şeyi denedim olmuyor benim save bozulmus yeniden kasmaya usendigimden de konsol acmaya calisiyorum ama o da olmuyor videodaki gibi arka planda acik birakiyorum ama Console disable yaziyor zaten developer Console da direkt girerken hata veriyor yardimci olabilir misiniz nasıl hile açacağım (Game Pass'den oynadigim icin blse Launcher'den baslatiyorum oyunu o yuzden olmuyor olabilir mi)
İnternetten bak console açmanın yolu var. Tam hatırlamıyorum save dosyasında olması lazım orda settings inin içine gir Console un karşısındakini 0 dan 1 e değiştir.
İnternetten bak konsol nasıl aktif edilir diye orda var.

O save i kurtaramazsın saatlerimi harcadım ben modlarla içli dışlıyım dediğim gibi bir tanesini kapattığında uyumsuzluk olma ihtimali çok yüksek ki sen hepsini kapattığın için imkansız oynaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı