Y Yagio Picopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 MB Bannerlord almayı düşünüyorum. Bannerlord digital Deluxe mu almalıyım yoksa normal Bannerlord mu?
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 318 Çözümler 1 24 Haziran 2024 #2 Yagio dedi: MB Bannerlord almayı düşünüyorum. Bannerlord digital Deluxe mu almalıyım yoksa normal Bannerlord mu? Genişletmek için tıkla... Normal alabilirsin Deluxe alıp ekstra ödemene değmez. Artı 0 Eksi
Yagio dedi: MB Bannerlord almayı düşünüyorum. Bannerlord digital Deluxe mu almalıyım yoksa normal Bannerlord mu? Genişletmek için tıkla... Normal alabilirsin Deluxe alıp ekstra ödemene değmez.
KS KS Y Yagio Picopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 eraygsgs dedi: Normal alabilirsin Deluxe alıp ekstra ödemene değmez. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı fiyat alacağım yerde. Artı 0 Eksi
eraygsgs dedi: Normal alabilirsin Deluxe alıp ekstra ödemene değmez. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı fiyat alacağım yerde.