belaliserb Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 101 Çözümler 3 30 Nisan 2022 #1 Kuzait vasalıydım. Monchug öldü ve Kuzait'in başına ben geçtim. Şimdi de sancağı birleştiremiyorum. Kendi krallığımı oluşturmam mı lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2022
Kuzait vasalıydım. Monchug öldü ve Kuzait'in başına ben geçtim. Şimdi de sancağı birleştiremiyorum. Kendi krallığımı oluşturmam mı lazım?
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 30 Nisan 2022 #2 3 parçayı da toplayınca otomatik birleşiyor. Yoldaşlarından biri ile konuş. Kendi krallığını kurmana gerek yok.
3 parçayı da toplayınca otomatik birleşiyor. Yoldaşlarından biri ile konuş. Kendi krallığını kurmana gerek yok.
belaliserb Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 101 Çözümler 3 30 Nisan 2022 #3 madlyn dedi: 3 parçayı da toplayınca otomatik birleşiyor. Yoldaşlarından biri ile konuş. Kendi krallığını kurmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
madlyn dedi: 3 parçayı da toplayınca otomatik birleşiyor. Yoldaşlarından biri ile konuş. Kendi krallığını kurmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 30 Nisan 2022 #4 Başkentinde kalende vali veya bakan vardı onunla dene bir de. Görev olarak en son hangi görevi yaptın?
Başkentinde kalende vali veya bakan vardı onunla dene bir de. Görev olarak en son hangi görevi yaptın?
belaliserb Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 101 Çözümler 3 30 Nisan 2022 #5 madlyn dedi: Başkentinde kalende vali veya bakan vardı onunla dene bir de. Görev olarak en son hangi görevi yaptın? Genişletmek için tıkla... İmparatorluk karşıtı bir krallık kur falan diyor oraya kadar yaptım. madlyn dedi: Başkentinde kalende vali veya bakan vardı onunla dene bir de. Görev olarak en son hangi görevi yaptın? Genişletmek için tıkla... Bakan olayını da denedim o da olmadı. Birleştiremiyoruz galiba. Son düzenleme: 1 Mayıs 2022
madlyn dedi: Başkentinde kalende vali veya bakan vardı onunla dene bir de. Görev olarak en son hangi görevi yaptın? Genişletmek için tıkla... İmparatorluk karşıtı bir krallık kur falan diyor oraya kadar yaptım. madlyn dedi: Başkentinde kalende vali veya bakan vardı onunla dene bir de. Görev olarak en son hangi görevi yaptın? Genişletmek için tıkla... Bakan olayını da denedim o da olmadı. Birleştiremiyoruz galiba.