Mesela satıcı size olması gerekenden ucuza satıyor ama yalnızca hesabın kullanıcı adı ve şifresini veriyor. E-posta hesabına erişim sağlayamıyorsunuz. Yani satıcı ile ortak kullanmış oluyorsunuz.Ortak hesap ne oluyor tam olarak
Mesela satıcı size olması gerekenden ucuza satıyor ama yalnızca hesabın kullanıcı adı ve şifresini veriyor. E-posta hesabına erişim sağlayamıyorsunuz. Yani satıcı ile ortak kullanmış oluyorsunuz.Ortak hesap ne oluyor tam olarak
Aldım 4.5 TL olanindan bi sıkıntı cıkmazsa indirimlere kadar bununla idare ederimMesela satıcı size olması gerekenden ucuza satıyor ama yalnızca hesabın kullanıcı adı ve şifresini veriyor. E-posta hesabına erişim sağlayamıyorsunuz. Yani satıcı ile ortak kullanmış oluyorsunuz.
Örnek veriyorum satıcı hesabı 100 lira alıyor ve 15 liradan 10 kişiye satıyor. Hesabın e-posta ve şifresini değiştirilmesini engelliyor. Böylece 15 kişi sorunsuz bir şekilde offline oynayabiliyor. Satıcıda 50 lira kâr etmiş oluyor. Sende sadece offline oynayacağın bir oyuna 100 lira vermemiş oluyorsun.Ortak hesap ne oluyor tam olarak
Satın alacağınız kişiye/mağzaya/siteye dikkat edin de dolandırılmayın. Özellikle garantisi var mı diye sorun.Aldım 4.5 TL olanindan bi sıkıntı cıkmazsa indirimlere kadar bununla idare ederim
Sormadan aldim valla 4.5tl nin dolandırıcılıgını yapmazlar herhalde. Peki bu yöntemde 15 kişi de aynı anda girip oynayabiliyor mu?Örnek veriyorum satıcı hesabı 100 lira alıyor ve 15 liradan 10 kişiye satıyor. Hesabın e-posta ve şifresini değiştirilmesini engelliyor. Böylece 15 kişi sorunsuz bir şekilde offline oynayabiliyor. Satıcıda 50 lira kâr etmiş oluyor. Sende sadece offline oynayacağın bir oyuna 100 lira vermemiş oluyorsun.
Satın alacağınız kişiye/mağzaya/siteye dikkat edin de dolandırılmayın. Özellikle garantisi var mı diye sorun.
Offline oynayacaksınız,hesap sizin değil.hesabın anında elinizdenngitmesi an meselesi.ucuz etin yahnisi yenmez.Tavsiye etmiyorun,yaz indiriminde epic games kupon verirse,kuponla beraber oyunu 60-70₺'ye alabilirsiniz.hem hesap tammen sizin ve online oynayabilirainiz.Ortak hesap ne oluyor tam olarak
Herkes offline olursa bir sıkıntı çıkmaz. Aldığınız kişi bilgilendirir zaten.Sormadan aldim valla 4.5tl nin dolandırıcılıgını yapmazlar herhalde. Peki bu yöntemde 15 kişi de aynı anda girip oynayabiliyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.