Bannerlord envantere tıklayınca crash veriyor

Leonolf

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Bannerlord'da modlu bir şekilde oynuyorum 16 adet mod var. En son yeni modlar yükledim ve oyuna girdim her şey iyi sorun yok ama envantere tıklayınca oyundan atıyor. Tüm modları devre dışı bırakıp girdim yine envantere tıklayınca atıyor. Oyunda her şeyi yapabiliyorum şehirlere vs. girebiliyorum birlik sekmesine, krallık, klan ve karakter menülerine sorunsuz giriyor. Sadece envantere bastığım anda atıyor diğer her şey yapılabiliyor çok saçma. Yeni oyun başlattım modlar etkin bir şekilde ve envantere girebildim oyundan atmadı. Save im gitti diye korkuyorum çok emek verdim. Önceki saveleri yüklemek de çözüm olmadı. Çözümü bilmiyorsanız bile fikir verirseniz sevinirim bu save i kurtarmam gerek. Teşekkürler.

Modlardan olmuştur. Save dosyasını alın başka yere kopyalayın. Sonra bannerlordu silip bir daha yükleyin , sonra save dosyasını bannerlord'a geri yükleyin. (Hiç Bannerlord oynamadım muhtemelen çoğu oyun gibi buda böyledir.)

Az önce denedim maalesef sonuç aynı.

Az önce denedim maalesef sonuç aynı.
Kopyaladığınız save dosyasının adı değiştiği zaman , Bannerlord'u sildikten sonra , dosyanın adını eski haline getirmeyi deneyin (hani mesela x dosyasını kopyalıyorsun ya işte kopyaladığın zaman aynı anda 2 isime sahip dosya olamaz.o yüzden kopyaladığınız dosyanın adının yanında (1) diye bir yazı çıkar , işte onu silmeyi deneyin.

Eğer sorun bu değilse aynı sürümü yüklediğinzden emin olun.

Sürümler aynıysa bilgisayarınızda 2 tane Bannerlord yüklü olmadığından emin olun. (Kurulu değil yüklü yazdım)

Eğer buda işe yaramıyor ise muhtemelen modları kaldırırken save dosyasının içinde modlarla ilgili veriler kaldı ve modları kaldırırken save dosyasındaki veriler kalkmadı. Modları kaldırdığınız zaman save dosyasındakş verilerden ötürü oyun modları arıyor. Ama modları kaldırdığınız için bulamıyor. Böylece çöküyor .Ondandır herhalde.

Hiç Bannerlord oynamadım çoğu oyun nasılsa Bannerlord'uda öyle varsaydım çözümü YouTube'da aramayı deneyin.

Söylediklerini denedim YouTube’dan da araştırdım baya ama maalesef sorun hala devam ediyor.Yapacak bir şey yok, sanırım save çöktü. Yardımların için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…