Bannerlord Hakkında Konuşalım

Bence bu yılın tek can alıcı oyunu, Cyberpunk 2077 olacak. CD Projeckt Red'in yaptığı her oyun güzel. Birde yanına Türkçe dil desteği geliyor, yeme de yanında yat
GTX1080 istiyor diyorlardi, simdi dusurmusler yine. Umarim Bannerlord gibi balon olmaz Cyberpunk.

Şahsen 150 TL ve altı olduğunda aldırış etmeyip direk alacağımı düşünüyordum fakat Early Access bir oyuna 150 TL vermek biraz koyuyor açıkçası.AAA oyun fiyatında satmaları çok saçma olmuş ,evet bize yarı fiyatına geliyor fakat yinede bir çok içeriği eksik erken erişim oyunu için 150 TL Türkiye şartlarında biraz tuzlu.

GTX1080 istiyor diyorlardi, simdi dusurmusler yine. Umarim Bannerlord gibi balon olmaz Cyberpunk.
4K 30 FPS için 1080 Ti oynatıyordu ve test sistemi idi. Yalan yanlış bilgi dolandı ortalıkta. RX 570 ve 1060 orta grafikte rahatlıkla oynatacak emin olabilirsin. Cyberpunk 2077'nin balon olacağını sanmıyorum. Yapımcı firma boru değil
Emin misiniz? Türkçe dil desteği almayacak mı oyun?
Eğer yapımcı paraya kıyıp dil desteği getirmez ise asla geleceğini düşünmüyorum.
Yavaş yavaş gelir büyük ihtimalle.
Bu işin içinde maddiyat var. Kolay bir şey mi sanıyorsunuz? Parayı basarsan dil desteğini verir. Firma getirmez ise siteler çevirir ki paralı satar. Türkiye'de bu oyunun çok tutacağını sanmıyorum, zira 10 yıldır bir işi beceremiyorlar ve her seferinde süreyi uzatıyorlardı..

Beta bile 30GB oluyorsa singleplayer versiyonu dusunemiyorum. Benim gibi interneti iyi olmayanlar galiba oynayamayacaklar. Onun disinda ekran karti icin ayri para, oyun icin ayri para verecegim. 150TL multiplayer oynamak icin vermem sahsen.
60 gb

Oyun E3 gibi etkinliklerde gösterdikleri Demo sürümünden çok az farklı bir şekilde çıkıyor.Yeni eklenen özelliklerin neredeyse hiç biri yok.Hadi oradan Taleworlds.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…