Bannerlord Hakkında Konuşalım

Yapımcılarının bütün sülalesine küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Adam gibi hiçbir şeyi beceremediler.
Gercekten he, adam gibi yapamadilar. Oyunun cikisi tam bir felaket olacak gibi duruyor. Cunku:
-Turkce dil destegi yok.
-8 yillik beklentiyi karsilayabilecek bir sey yok gibi.
-Fiyati Turkiye'ye gore fazla.

Ben oyunu izleyecegim sadece... Almaktan vazgectim. Gereksiz bir oyun.

170 TL'ye nerden alabiliyoruz?

170 TL'ye nerden alabiliyoruz?
Biraz geç gelebiliyor. Ancak değecek. Sepete eklemeden önce Steam linkinizi eklemeyi unutmayın. Ben gece yarısı sipariş verdiğim için ertesi sabah almıştım. Canlı yardımdan ellerinde Steam hesabı var mı diye sorun. Yoksa sabah sipariş verirsiniz. Ayrıca hesap açmayı unutmayın. Beni Steam'den ekleyin oyun çıkınca beraber oynarız. Steam Community :: Motionless İn White

Hesap olarak mı veriyorlar öyleyse tercih etmem sanırım Epic'de 60 TL'lik kuponla almak daha iyi olur. Hesaplar sonra çalınabilir diye korkmuyor değilim.

Hesap olarak mı veriyorlar öyleyse tercih etmem sanırım Epic'de 60 TL'lik kuponla almak daha iyi olur. Hesaplar sonra çalınabilir diye korkmuyor değilim.
Hayır hesap vermiyorlar. Steam hesabınıza gift olarak gönderiyorlar. Steam'den ekliyorlar ve size gönderiyorlar. Aynı GameSatış gibi. Bu arada kupon ön sipariş oyunlarında geçerli değil. Bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…