JYXBAMI Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Xbox'dan mod kurulumu yapıyorum, blse Bannerlord'u açtığımda böyle bir hata alıyorum. Dosya Ekleri resim_2025-01-28_000711765.png 11 KB · Görüntüleme: 48
KayraDemir Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 JYXBAMI dedi: Xbox'dan mod kurulumu yapıyorum, blse Bannerlord'u açtığımda böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yarın çözümü için video çekeceğim link atarım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 31 Ocak 2025
JYXBAMI dedi: Xbox'dan mod kurulumu yapıyorum, blse Bannerlord'u açtığımda böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yarın çözümü için video çekeceğim link atarım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yasiiiiin Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 KayraDemir dedi: Yarın çözümü için video çekeceğim link atarım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... knk ben blse launchere tıklayınca hiçbişe açılmıyor olmuyor
KayraDemir dedi: Yarın çözümü için video çekeceğim link atarım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... knk ben blse launchere tıklayınca hiçbişe açılmıyor olmuyor