MustafaMerts Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 248 1 Nisan 2025 #1 Merhaba, harmony modunu kurunca oyunum resimdeki hatayı veriyor. Oyunu silip yükledim modu silip yükledim olmadı. Dosya Ekleri 1743499024039.png 629,4 KB · Görüntüleme: 35 1743499050304.png 2,3 MB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
Merhaba, harmony modunu kurunca oyunum resimdeki hatayı veriyor. Oyunu silip yükledim modu silip yükledim olmadı.
Sinanak Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 216 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Yanlış hatırlamıyorsam modun çalışması için 3 mod daha kurmanız gerekiyor. Mod Configuration Menu (MCM) MCM is a Mod Options screen library designed to let modders use its API for defining the options. www.nexusmods.com ButterLib Extension library for Mount & Blade II: Bannerlord containing common functions for modification development. www.nexusmods.com UIExtenderEx Rewritten fork of UIExtenderLib with the similar goal of enabling multiple mods to alter standard game interface. www.nexusmods.com Artı 0 Eksi
Yanlış hatırlamıyorsam modun çalışması için 3 mod daha kurmanız gerekiyor. Mod Configuration Menu (MCM) MCM is a Mod Options screen library designed to let modders use its API for defining the options. www.nexusmods.com ButterLib Extension library for Mount & Blade II: Bannerlord containing common functions for modification development. www.nexusmods.com UIExtenderEx Rewritten fork of UIExtenderLib with the similar goal of enabling multiple mods to alter standard game interface. www.nexusmods.com
MELIK KHAN Centipat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 Harmony'nin altındaki ilk 3 modu da indirmeniz gerekli. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-01 123435.png 949,3 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
KS KS MustafaMerts Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 248 1 Nisan 2025 #4 Gene aynı hatayı alıyorum. Harmony ile diğer modlar bağımsız. Harmony bunlar olmadan normalde çalışıyor ama diğer modlar harmony olmadan çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Gene aynı hatayı alıyorum. Harmony ile diğer modlar bağımsız. Harmony bunlar olmadan normalde çalışıyor ama diğer modlar harmony olmadan çalışmıyor.
MELIK KHAN Centipat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #5 MustafaMerts dedi: Gene aynı hatayı alıyorum. Harmony ile diğer modlar bağımsız. Harmony bunlar olmadan normalde çalışıyor ama diğer modlar harmony olmadan çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Harmony kaldır tekrar yükle nexsus moddan indirmeni öneririm ben öyle yapmıştım Bannerlord'un dosyalarını da doğrula. Artı 0 Eksi
MustafaMerts dedi: Gene aynı hatayı alıyorum. Harmony ile diğer modlar bağımsız. Harmony bunlar olmadan normalde çalışıyor ama diğer modlar harmony olmadan çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Harmony kaldır tekrar yükle nexsus moddan indirmeni öneririm ben öyle yapmıştım Bannerlord'un dosyalarını da doğrula.