E erawns Yoctopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Bannerlord için 1249 TL değer mi? Ya da Bannerlord yerine önerebileceğiniz oyunlar var mı? (PlayStation için)
Bannerlord için 1249 TL değer mi? Ya da Bannerlord yerine önerebileceğiniz oyunlar var mı? (PlayStation için)
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 12 Nisan 2024 #2 Verilmez. Alternatifi çok olan bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Konsol zorunluluğunuz olmasa Xbox veya Epic tarafında daha ucuza bulabilme ihtimaliniz vardı.
Verilmez. Alternatifi çok olan bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Konsol zorunluluğunuz olmasa Xbox veya Epic tarafında daha ucuza bulabilme ihtimaliniz vardı.
E erawns Yoctopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #3 249873 dedi: Verilmez. Alternatifi çok olan bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Konsol zorunluluğunuz olmasa Xbox veya Epic tarafında daha ucuza bulabilme ihtimaliniz vardı. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz başka oyun var mı bu bütçede
249873 dedi: Verilmez. Alternatifi çok olan bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Konsol zorunluluğunuz olmasa Xbox veya Epic tarafında daha ucuza bulabilme ihtimaliniz vardı. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz başka oyun var mı bu bütçede
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 12 Nisan 2024 #4 erawns dedi: Önerebileceğiniz başka oyun var mı bu bütçede Genişletmek için tıkla... Bu tarzda bir oyun öneremem ama Baldur's Gate 3 beni son dönemlerde etkilemiş güzel bir oyundu tavsiye ederim. Sekiro souls oyunları da PS tarafında ucuz olabilir deneyebilirsin.
erawns dedi: Önerebileceğiniz başka oyun var mı bu bütçede Genişletmek için tıkla... Bu tarzda bir oyun öneremem ama Baldur's Gate 3 beni son dönemlerde etkilemiş güzel bir oyundu tavsiye ederim. Sekiro souls oyunları da PS tarafında ucuz olabilir deneyebilirsin.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.001 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #5 Bannerlord şu an da Microsoft Store de 500 liraya satılıyor hatta Game Pass sahibiyseniz 400 liraya düşüyor.
Bannerlord şu an da Microsoft Store de 500 liraya satılıyor hatta Game Pass sahibiyseniz 400 liraya düşüyor.