Bannerlord imparatorluk kurmak

mrtard50

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2021
Mesajlar
249
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba krallığım yok kendi klanımla şehir kuşatıp birkaç kale aldım yanımdaki dostlarıma kendi birliğini kurdurttum ve iyi miktarda askerleri var bunlarla nasıl birleşip toplu şekilde hareket edebilirim (kallık butonu aktif değil bir krallığın parçası olmadıgımı söylüyor ama ben bir parçası olmak istemiyorum kendi krallığımı kuruyorum)

Ejderha sancağını kime nasıl verebilecegımı hala çözemedimdediğim gibi birkaç şehir ve kalem var. Hepsinden bağımsızım ve biriyle savaştayım sancagı kendı ımparatorlugumu kurmak ıcın nasıl kullanabılırım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi orada yazar zaten fakat hatırladığım kadarıyla kale veya şehir tımarına atadığın valinin yanına gidip (tabii ki ejderha sancağın varsa) onunla konuşarak kurabiliyordun
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı